Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Alle disse vakre løgnene

«Det er flere vendinger og overraskelser underveis .... Alle disse vakre løgnene er karakterdrevet og psykologisk dyp .... Et solid og spenningsfylt verk.»

Mystery & Detective Fiction Reading List

En fortelling om besettelse, hevn og kaldblodig mord.

Harry Ackerson har alltid sett på stemoren sin som blendende vakker og «overjordisk». Hun har vært snill og oppmerksom mot Harry, om enn noe fraværende de siste årene. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
En fortelling om besettelse, hevn og kaldblodig mord.

Harry Ackerson har alltid sett på stemoren sin som blendende vakker og «overjordisk». Hun har vært snill og oppmerksom mot Harry, om enn noe fraværende de siste årene. Få dager før Harry går ut av college ringer Alice med sjokkerende nyheter. Faren hans er død og politiet tror det er selvmord. Forferdet drar Harry tilbake til sin fars hjem i Maine. Der hjelper han og Alice hverandre med å komme tilbake til hverdagslivet, samtidig som de forsøker å avdekke hva som egentlig skjedde med Harrys far.

Kort tid etter at Harry kommer hjem, møter han en mystisk ung kvinne som heter Grace McGowan. Selv om hun hevder å være ny i nabolaget, begynner Harry å mistenke at Grace kanskje ikke er fullstendig fremmed for familien hans. Men hun er ikke den eneste attraktive kvinnen som er interessert i Harry. Alice legger også an på ham, på en fristende og seksuell måte. Harry er betatt av begge kvinnene, men føler på en stadig økende frykt - frykt for at kvinnene bærer på en farlig - og dødelig - hemmelighet.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202618407
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
All the beautiful lies

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Det er flere vendinger og overraskelser underveis .... Alle disse vakre løgnene er karakterdrevet og psykologisk dyp .... Et solid og spenningsfylt verk.»

Mystery & Detective Fiction Reading List

«Swansons fjerde psykologiske thriller er en gripende utforskning av villfarelser og svik [...]»

Booklist

«Leseren som elsker spenning, vil fortære denne herlige, tvetydige fortellingen som er full av vendinger, lyst, grådighet og uærlighet.»

Library Journal

"I tillegg til å vere uhyre velskriven, er boka lettlest, raffinert og overraskande intelligent, sjølv med såpass enkle komponenter. Med andre ord: ein veldig vellukka thriller!"

Elise Cathrin Dalsbotten Solvåg, elisecathrin.com

«Den dyktige fortelleren får leserne til å tro på historien, og drar dem så dypt inn i historien at trangen til å haste videre, forsvinner. [...] Med Alle disse vakre løgnene viser Swanson at han er god i gamet [...] levende karakterer i et fascinerende univers.» Thriller Books Journal

Thriller Books Journal

«Peter Swansons Alle disse vakre løgnene er en klassisk krim, i mørke omgivelser på kysten av Maine.»

The Guardian

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Alle disse vakre løgnene:

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-
Anna O
Ny!

Anna O

Matthew Blake
Innbundet 
449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv