Alt er mitt - Ruth Lillegraven

Alt er mitt

«Det bare å konstatere at 'Alt er mitt' har blitt en krim av den sjeldne sorten (...) et vellykket plot og en kløktig intrige.»

, Tønsbergs Blad Terningkast 5
Møt Clara og Haavard, et vellykket ektepar i en arvet villa på Oslo Vest. Han er lege fra en gammel Oslo-familie. Hun er den ambisiøse outsideren fra Vestlandet som har fått toppjobb i Justisdepartementet. Les mer
Vår pris
299,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Nedlastbar lydbok
Legg i
Nedlastbar lydbok
Legg i
Vår pris: 299,-

(Nedlastbar lydbok)
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Min side | Lydbokappen

Møt Clara og Haavard, et vellykket ektepar i en arvet villa på Oslo Vest. Han er lege fra en gammel Oslo-familie. Hun er den ambisiøse outsideren fra Vestlandet som har fått toppjobb i Justisdepartementet. Nå rystes Oslo av to drap. Begge ofrene har innvandrerbakgrunn. Konsekvensene i et komplisert flerkulturelt samfunn er uoversiktlige. Etter hvert når saken helt til justisministerens bord, samtidig som den får store konsekvenser for Haavard og Clara og truer familiefreden.

Men dette er bare begynnelsen. "Alt er mitt" er en psykologisk thriller der ingenting er som vi tror. Boken veksler elegant mellom fortid og nåtid, mellom intriger i maktens korridorer og i et moderne samliv, mellom skildringer av Oslo og Vestlandet. En overraskende, velskrevet og medrivende krim, inspirert av bøker som "Flink pike" av Gillian Flynn og "Piken på toget" av Paula Hawkins.
ANMELDELSER:

Terningkast 5 Finn Stenstad, Tønsbergs Blad
Terningkast 5 Hans Olav Lahlum, boktips.no

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Kagge
Språk: Norsk Bokmål Norsk Nynorsk
Spilletid: 578 Min.
ISBN: 9788248922902
Utgave: 1. utg.
Format: MP3
Vannmerket
Maurits Hansen prisen - Nytt Blod 2019
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger

«Det bare å konstatere at 'Alt er mitt' har blitt en krim av den sjeldne sorten (...) et vellykket plot og en kløktig intrige.»

, Tønsbergs Blad Terningkast 5

«... en godt bestått, fengende og velkomponert debut fra en allsidig forfatter som forhåpentligvis ikke har skrevet sin siste psykologiske thriller. Lillegraven har et godt grep om sjangeren og burde utvikle dette talentet videre, både plott og skrivestil har potensial til å slå an hos mange lesere. »

, VG

«Clara framstår som en helstøpt, mørk og interessant karakter.»

, NRK Bok

«... utspekulert og raffinert spenningsforfatter.»

, Aftenposten

«velskrevet og fornøyelig»

, Dagbladet

«Det er lett å sjå føre seg 'Alt er mitt' som tv-serie.»

, Dagsavisen

«Her har Lillegraven levert et lite kunststykke av det amerikanerne kaller en slick thriller med røffe kanter. Historien om vestkantlegen Haavard og vestlandsjenten Clara er en tett miks av god plotting og Lillegravens falkeblikk for mellommenneskelige detaljer, og tilfører den norske krimlitteraturen et ekstra psykologisk lag.»

, OP-5

«'Alt er mitt' er kort sagt en spennende krimroman og thriller som vil få de fleste lesere til å le, gråte og tenke underveis.»

, boktips.no Terningkast 5