Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Den stille leieboeren

«Perfekt thriller! Den stille leieboeren av Clémence Michallon er en av de beste thrillerne jeg har lest på mange år! ... En litterær og smart psykologisk thriller av en forfatter som kan bli et virkelig stort krimnavn. ... Det hele er så godt sydd sammen. »

Elin Brend Bjørhei, VG

Aidan er en stødig og tiltrekkende far og enkemann som bortfører og dreper kvinner. Bortsett fra Rachel, som han har holdt fanget i et skjul i hagen i fem år. Når huset må selges, vet Rachel at den eneste måten å redde livet er å overbevise Aidan om at han kan ta henne med seg videre til den nye boligen. Les mer

262,-

299,- Spar: 37,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Aidan er en stødig og tiltrekkende far og enkemann som bortfører og dreper kvinner. Bortsett fra Rachel, som han har holdt fanget i et skjul i hagen i fem år. Når huset må selges, vet Rachel at den eneste måten å redde livet er å overbevise Aidan om at han kan ta henne med seg videre til den nye boligen. Det gjør han, og presenterer henne for datteren Cecilia som en fåmælt, perifer bekjent som stort sett holder seg på rommet. Det siste stemmer, Rachel er stort sett lenket fast og vet at det minste provokasjon eller feilgrep kan koste henne alt. Hun vet også at hun kanskje er den eneste som kan stoppe Aidan fra å drepe igjen.

Den stille leieboeren er en smart, uhyggelig og knallsterk psykologisk krim om en nesten lydløs, men dirrende intens kamp på liv og død.

«Perfekt thriller! Den stille leieboeren av Clémence Michallon er en av de beste thrillerne jeg har lest på mange år! (...) En litterær og smart psykologisk thriller av en forfatter som kan bli et virkelig stort krimnavn. (...) Det hele er så godt sydd sammen og skildret at det er en nifs fryd å lese. (...) Her må jeg rett og slett ty til klisjeen: skal du lese en krimbok i sommer, så les denne!» Elin Brend Bjørhei, VG (Terningkast 6)

«Nervepirrende og velkonstruert thriller med feministisk brodd. (...) en smart og godt over gjennomsnittet spennende thriller, av en forfatter med solid kontroll over sine virkemidler.» Leif Bull, Dagens Næringsliv

«... fartsfylt thriller (...) realistisk, smart og spennende» Maren Simonsen, Bok 365 (Terningkast 5)

«Den er skikkelig spennende, og er imponerende intelligent oppbygd. God og rystende sommerlesning.» Ole Jacob Hoel, Adresseavisen (Terningkast 5)

Detaljer

Forlag
Aschehoug
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788203397226
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
The quiet tenant

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Perfekt thriller! Den stille leieboeren av Clémence Michallon er en av de beste thrillerne jeg har lest på mange år! ... En litterær og smart psykologisk thriller av en forfatter som kan bli et virkelig stort krimnavn. ... Det hele er så godt sydd sammen. »

Elin Brend Bjørhei, VG

«... fartsfylt thriller (...) realistisk, smart og spennende. »

Maren Simonsen, BOK365

«Den er skikkelig spennende, og er imponerende intelligent oppbygd. God og rystende sommerlesning.»

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

Kunders vurdering

A
Anne E. – 13.12.2023

– Skikkelig spennende!

A
Anne E. – 13.12.2023

– Skikkelig spennende!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Den stille leieboeren:

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv