Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

En etter en

Å snø inne på en luksuriøs hytte i de sveitsiske alpene høres ikke så ille ut. Spesielt ikke når man har en fantastisk utsikt, kokk, stuepike, koselig peis og godt selskap. Med mindre selskapet består av dine åtte kollegaer - hver med noe å vinne, noe å tape og noe å skjule. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
Å snø inne på en luksuriøs hytte i de sveitsiske alpene høres ikke så ille ut. Spesielt ikke når man har en fantastisk utsikt, kokk, stuepike, koselig peis og godt selskap. Med mindre selskapet består av dine åtte kollegaer - hver med noe å vinne, noe å tape og noe å skjule.Da en av medeierne i Snoop, et trendy London-basert IT-selskap, organiserer en langhelg for sine ansatte, starter samlingen med teambuilding og skiturer i bakken. Men da en av medeierne fremmer forslag om å selge firmaet, begynner det å bli dårlig stemning i gruppen, og alles lojalitet blir satt på prøve.Det bygger opp til storm, og et snøskred gjør at gruppen blir isolert fra omverdenen uten tilgang til kommunikasjon. Og det verste er at en av kollegaene ikke klarte å komme seg tilbake til hytta før snøskredet gikk.


For hver time som går, uten redning utenfra, vokser panikken. Hytta blir kaldere og kaldere, og en etter en forsvinner kollegaene sporløst.

«... sitrende spenning i fjellheimen.»
Gunnar Gran, Stavanger Aftenblad«Et perfekt møte mellom Agatha Christie og et ferskt app-selskap - som er på jobbtur i en avsidesliggende luksushytte på fjellet.»

Stylist«Grådighet, ambisjoner, manipulasjon, hemmeligheter, snedige intriger og en strålende oppklaring gir en kriblende pageturner.»

Guardian«En oppslukende pageturner med et plott som holder deg på pinebenken.»
Daily Express

Medlemsvurdering:
Dette er en utrolig spennende historie, meget godt fortalt. Har lest alle av Ruth Wares bøker og denne er en av de to beste. Anbefales på det varmeste!

Step

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
404
ISBN
9788205565081
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
One by one
Format
21 x 13 cm
Serie
Gyldendal pocket

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

S
Step – 16.11.2021

– Dette er en utrolig spennende historie, meget godt fortalt. Har lest alle av Ruth Wares bøker og denne er en av de to beste. Anbefales på det varmeste!

Oppdag mer

Bøker som ligner på En etter en:

Byttet
Ny!

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

X
Ny!

X

Pascal Engman
Innbundet 
349,- 399,-
 

Dalen

Bernard Minier
Paperback 
199,-
Skygger
Ny!

Skygger

Sara Strömberg
Innbundet 
349,- 399,-
 

Lupus

Jens Henrik Jensen
Paperback 
199,-

Iskald

Agnes Lovise Matre
Paperback 
229,-

Logg inn

Handlekurv