Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Flimmer

En hjertestarter skal redde liv. For den nyopererte Erik Berntsen koster den ham livet. Noe er galt med verdens mest solgte implanterbare hjertestarter. Ingen forstår hva. Sara Zuckermann holdt pusten og kjente at pulsen steg. Les mer

199,-
Sendes innen 3 - 10 dager
En hjertestarter skal redde liv. For den nyopererte Erik Berntsen koster den ham livet. Noe er galt med verdens mest solgte implanterbare hjertestarter. Ingen forstår hva. Sara Zuckermann holdt pusten og kjente at pulsen steg. Dette var galt. En annen burde akkurat da ha stått med en dumpt verkende skulder i døråpningen til Operasjonsstue 7, den nest siste kvadratiske boksen i en rekke på åtte rom med langsløpende korridorer på hver side. En av de andre kardiologene kunne utføre inngrepet like godt som henne. Bedre, tenkte hun, selv om ingen hadde hennes erfaring. Ingen hadde hennes track record, hennes kunnskap, bakgrunn og anseelse. En stjerne var hun, en megastjerne, på en himmel større enn den over Norge, over Bærum, over det vesle provinsielle sykehuset som både var stort og moderne etter målestokken der til lands, men som ikke var noe i forhold til hvor hun en gang hadde hørt hjemme. Stor var hun likevel også nå, den beste, den største, den dyktigste blant norske middelmådigheter. Selvsagt var dette galt. Hun burde ha sagt nei. Flimmer er en thriller fra et konfliktfylt sykehusmiljø i Norge i 2010. Det er en historie om de evige motsetninger mellom pasienters beste og offentlig økonomi, mellom internasjonale industriinteresser og den enkelte lege. Flimmer er en fortelling om sannhetens kappløp mot løgn, svik og fortielse, der menneskeliv blir ubetydelige på den store arenaen der pengene rår: Verdens børser.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Piratforl.
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
430
ISBN
9788281432963
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Format
19 x 12 cm
Serie
Sara Zuckerman og Ola Farmen 1

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

B
BackPacker – 22.12.2010

– Stikk i strid med forrige anmeldelse, synes jeg denne er en av de bedre til Anne Holt (og Even Holt). Boken er spennende fra perm til perm, og forteller en interessant historie fra et miljø man vanligvis ikke forholder seg til. Som mye annen krim om dagen, følger vi parallelle historier som hopper litt frem og tilbake i tid, før de tilslutt nøstes sammen og eskalerer i en (relativt forventet) oppklaring. Alt i alt en god bok!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Flimmer:

Verity

Colleen Hoover
Innbundet 
332,- 379,-
 
Byttet
Ny!

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
393,- 449,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Offer

Jørn Lier Horst
Innbundet 
375,- 429,-
Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Haakon
Ny!

Haakon

Haakon
Innbundet 
393,- 449,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv