Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Med slike venner

Fra New York Times bestselgerforfatter Kimberly McCreight kommer en spennende og nådeløs thriller der en vennegjeng samles 10 år etter at de var ferdig på universitetet. Det blir en gjenforening preget av løgner, svik og drap. Les mer

179,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Fra New York Times bestselgerforfatter Kimberly McCreight kommer en spennende og nådeløs thriller der en vennegjeng samles 10 år etter at de var ferdig på universitetet. Det blir en gjenforening preget av løgner, svik og drap.

Alle har slike vennene. Det spiller ingen rolle hvor lang tid det har gått, hvor ille de har oppført seg fra tid til annen eller hvor sent på kvelden det er når de ringer. Du stiller opp. Uansett.

Det var slik vi fem endte opp her i skogen. Vi hadde de beste intensjoner. Spesielt etter det som skjedde med Alice for mange år siden, og vi orker ikke å tanken på å miste flere. Vi vil gjøre absolutt alt for å unngå at det skjer. Mye mer enn vi trodde.

Til slutt var det kanskje det som ødela for oss. Det, og at vi er en gjeng med så mye felles historie og hemmeligheter som plutselig og fryktelig ubeleilig kan komme for en dag. Selvfølgelig elsker vi hverandre til tross for alle disse tingene. Vi elsker hverandre uansett.

Det er noe veldig vakkert ved denne typen ubetinget kjærlighet. Det kan imidlertid bli stygt. Eller kanskje det bare er oss. Tross alt har vi allerede vært gjennom så mye sammen. Og vi har så mye å skjule.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202815905
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Friends like these

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Med slike venner:

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
409,- 449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv