Rabattkode: skuddår for -29% på nesten alt*
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Øya

«... en neglebitende og tanngnissende historie ...»

Simen Ingemundsen, Randaberg24

«Øya vekker minner om nervepåkjenningene som Agatha Christie på sitt mørkeste serverte på rekke og rad.» A.J. Finn, forfatter av Kvinnen i vinduet

Vennegjengen gleder seg stort til å tilbringe noen dager sammen på dette flotte hotellet på den idylliske øya ved kysten av Devon. Les mer

199,-
Sendes innen 1 virkedag
«Øya vekker minner om nervepåkjenningene som Agatha Christie på sitt mørkeste serverte på rekke og rad.» A.J. Finn, forfatter av Kvinnen i vinduet

Vennegjengen gleder seg stort til å tilbringe noen dager sammen på dette flotte hotellet på den idylliske øya ved kysten av Devon. Hotellet er et sted for avslapning og velvære, men tidligere var det et åsted for en seriemorder. Det sies at det hviler en forbannelse over stedet.En morgen blir en kvinne funnet død nedenfor yogateltet. Det ser ut som hun har falt utfor klippekanten.Politietterforsker Elin Warner blir satt på saken. Det viser seg at kvinnen ikke var en gjest ved hotellet, hun skulle egentlig ha vært et annet sted. Jo mer Elin graver i saken, desto flere hemmeligheter blir avslørt. Snart mister flere personer livet.Er øya virkelig hjemsøkt? Er den gamle historien om seriemorderen sann?

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
359
ISBN
9788205593503
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
The retreat
Format
21 x 13 cm
Serie
Elin Warner 2
Gyldendal pocket

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«... en neglebitende og tanngnissende historie ...»

Simen Ingemundsen, Randaberg24

«Spenningen er stram og realistisk mens farten øker til en åndeløs finale. En triumf av en oppfølgerroman, noe som er en bragd i seg selv.»

Sandie Jones, forfatter av New York Times-bestsel

«Førstebetjent Elin Warner er tilbake i nok en spennende thriller. Pearse utvikler smarte intriger og skrur opp spenningen nådeløst etter hvert som innsatsen blir dødelig. De som likte Sanatorium, kommer til å elske den.»

Gillian Macmillan, forfatter av New York Times-bes

«Sarah Pearse har klart det igjen! Øya er et adrenalindynket spenningsrace der du sitter med hjertet i halsen. Når du først begynner å lese, klarer du ikke å gi deg.»

Andrea Bartz, forfatter av New York Times-bestselg

«Den siste boka til Sara Pearse er en bladvender. Fortiden ligger ikke lenge begravd ... og det som kommer opp til overflaten, er både sjokkerende og skremmende. Nita Prose, forfatter av Sunday Times-bestselgeren Stuepiken»

Nita Prose, forfatter av Sunday Times-bestselgeren

«Pearse går fra høydepunkt til høydepunkt i Øya. Spenningen bygger seg opp til et overveldende klimaks. Som en ekstra godbit dukker Elin Warner opp igjen, en fascinerende karakter man bare må heie på.»

David Baldacci, forfatter av Sunday Times-bestselg

«En skummel stemningsthriller som gjør at du vil se deg over skulderen mens du leser. En herlig, grøsselig fortelling om sorg, hevn og familiehemmeligheter. En oppslukende flukt!»

Ashley Audrain, forfatter av Sunday Times-bestselg

«Øya er så stemningsfull og spennende at man nesten mister pusten, full av smarte vendinger og med en finale som fikk meg til å grøsse. Strålende!»

Claire Douglas, forfatter av Sunday Times-bestselg

«Blendende og skarpsindig, som et Agatha Christie-mysterium avdekket av en hetebølge. Øya er overveldende, med en uforglemmelig setting og et innfløkt nett av hemmeligheter. Jeg ville ikke at den skulle slutte.»

Flynn Berry, forfatter av New York Times-bestselge

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Øya:

Enken

Fiona Barton
Innbundet 
363,- 399,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Byttedyr

Yrsa Sigurðardóttir
Innbundet 
363,- 399,-
 

Pitbull

Anne Mette Hancock
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv