BESTSELGERSALG – bøker fra 79,-
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Vreden

«Boka innfrir (...) den er intelligent på alle plan.»

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«Dette er en fortelling om drap. Eller? Innerst inne er det en kjærlighetshistorie, er det ikke? Mitt navn er Elliot Chase, og jeg skal fortelle deg en historie ulik noen annen du har hørt.» Vreden er en følelsesladet, sjokkerende og elegant psykologisk thriller med klassiske ingredienser: kjærlighet, vennskap, skjult hat, besettelse og hevn. Les mer

449,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
«Dette er en fortelling om drap. Eller? Innerst inne er det en kjærlighetshistorie, er det ikke? Mitt navn er Elliot Chase, og jeg skal fortelle deg en historie ulik noen annen du har hørt.» Vreden er en følelsesladet, sjokkerende og elegant psykologisk thriller med klassiske ingredienser: kjærlighet, vennskap, skjult hat, besettelse og hevn. Romanen er et labyrintisk mysterium og er satt opp som en gresk tragedie i fem akter. Vi møter en tilbaketrukket eks-filmstjerne og hennes berømte venner hvis spontane tur til en privat gresk øy blir snudd opp ned av et drap. Fortellerstemmen glir silkemyk og ytterst forrædersk av gårde. For er dette en fortelling om et drap, eller er det ikke? Kanskje er det som fortelleren Elliot påstår - en kjærlighetshistorie? Hver eneste del, stemning og vending i denne lydboka er mesterlig utført.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Bokmål
ISBN
9788202831844
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
The fury

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Boka innfrir (...) den er intelligent på alle plan.»

Ole Jacob Hoel, Adresseavisen

«Enestående psykologisk thriller inspirert av Agatha Christie og Sunset Boulevard. En karakterdrevet, atmosfærisk nytelse.»

., Publisher's Weekly

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Vreden:

Byttet

Stefan Ahnhem
Innbundet 
409,- 449,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv