Gigantsalget er i gang!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Barn og unge i psykoterapi

bind 2

Psykologisk behandling av barn trenger både begrunnet teori om hvordan utvikling foregår, og konkrete og utprøvde fremgangsmåter for å få fastlåste utviklingsprosesser i gang igjen. I tobindsverket Barn og unge i psykoterapi møter vi kliniske psykologer som viser hvordan man kan engasjere barn, unge og deres viktige voksne i personlige samtaler og virksomhet som forandrer. Les mer

659,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Psykologisk behandling av barn trenger både begrunnet teori om hvordan utvikling foregår, og konkrete og utprøvde fremgangsmåter for å få fastlåste utviklingsprosesser i gang igjen. I tobindsverket Barn og unge i psykoterapi møter vi kliniske psykologer som viser hvordan man kan engasjere barn, unge og deres viktige voksne i personlige samtaler og virksomhet som forandrer.
Kapitlene er fordelt i to bind, og i begge bind finnes kapitler som gir innføring i de ganske så ulike format som brukes for å organisere og presentere behandlingen. Mens andre kapitler utdyper metodiske fremgangsmåter i selve behandlingsforløpet slik dette er en form for samarbeid som er rettet mot et mål og strekker seg over tid.

I bind 2 får du blant annet nye bidrag som omhandler

* Statens barnehus og tilbud til voldsberørte barn

* Nevroaffektiv psykoterapi med barn

* Psykoterapi med ungdom i en ambulant behandlingsramme

Sammen med bind 1, tar bøkene for seg sentrale spørsmål om hvordan og hvorfor samspill og samtale kan bidra til utvikling og forandring.

Redaktørene har lang erfaring fra feltet, og de har med seg bidragsytere med omfattende erfaring fra behandling av barn og unge og deres familier. De fleste er psykologspesialister som i tillegg til eget behandlingsarbeid, driver med fagutvikling, forskning og undervisning. Hanne Haavind er professor i psykologi ved Universitetet i Oslo, mens Haldor Øvreeide er psykologspesialist og driver Institutt for familieterapi og relasjonsutvikling (IFRU) i Os.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
347
ISBN
9788205487567
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2016
Format
24 x 17 cm
Serie
Barn og unge i psykoterapi bind 1 og 2

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barn og unge i psykoterapi:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Sult

Finn Skårderud
Paperback 
519,-
 
Alene
99,-

Alene

Peder Kjøs
Innbundet 
99,- 369,-
1794
169,-

1794

Niklas Natt och Dag
Innbundet 
169,- 379,-
1793
169,-

1793

Niklas Natt och Dag
Innbundet 
169,- 399,-

Gilead

Marilynne Robinson
Paperback 
199,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv