Reisepute 40x40 cm

Turitur

Gjør reisen mer behagelig med en myk reisepute i dun! Les mer
Vår pris
349,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 279,-

Vår pris: 349,-


Leveringstid: Ikke i salg

Er du interessert i gaver og interiørprodukter ?
Bli med i fordelsklubben Gaver og interiør og få fordelspris kr 279,-

Mer om produktet

Smart, liten pute til å ha med i håndbagasjen, som gjør reisen mer behagelig, enten du reiser med buss, tog eller fly. Puten er laget av myk kvalitetsdun, som gir god støtte til nakke og rygg. Behagelig å hvile eller sove på. Perfekt for barn som vil sove i bilen. Kan brukes sammenbrettet for en kompakt pute i liten størrelse, eller utbrettet for en mykere og større pute. Midt i blinken som en ekstrapute på hotellet! Puten kan vaskes på 60 grader.

Konseptet TURITUR består av smarte, bærekraftige reiseprodukter i naturlige materialer som dun, fjær og bomull. Dun lar seg lett komprimere, noe som gjør at de tar liten plass og er enkle å pakke med seg.

Alle produktene i PUTE-serien tilfredsstiller standarden til Downpass og Trygge Tekstiler (Oeko-tex). Downpass garanterer at det ikke forekommer tvangsforing eller plukk av dun og fjær fra levende dyr. Oeko-tex er en garanti for at produktet ikke inneholder allergifremkallende eller kreftfremkallende fargestoffer. Merket gir også en garanti for at produktet er testet for innhold av klorerte fenoler, ftalater, organiske tinnforbindelser mm.

Et hett gavetips til alle som reiser – enten det er i buss, tog eller fly.

Materiale: trekk av bomull, fyll av dun og fjær
Mål: 22 x 26 cm sammenbrettet, 40 x 40 cm utbrettet
Vekt: 240 g

Fakta

Video