Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Applikasjon

Finn et motiv som du liker, for eksempel bamse, hjerte, frukt eller stjerne, og bruk det etter din egen fantasi. Bakgrunnen kan være alt fra sammensydde biter i lappeteknikk til frottéhåndklær, linservietter og ullpledd. Les mer

345,-

379,- Spar: 34,-

Innbundet
Sendes innen 3 virkedager
Finn et motiv som du liker, for eksempel bamse, hjerte, frukt eller stjerne, og bruk det etter din egen fantasi. Bakgrunnen kan være alt fra sammensydde biter i lappeteknikk til frottéhåndklær, linservietter og ullpledd.

Det er det som er så spennende med applikasjon, alt kan kombineres og alt blir personlig. Prøv deg frem og eksperimenter med motiver, stoffer og farger.

Her får du ideer til ulike vanskelighetsgrader og teknikker. Alle arbeidene har grundig beskrivelse og mønster.

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
70
ISBN
9788202208660
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2001
Format
30 x 21 cm

Kunders vurdering

m
margret – 04.02.2006

– Jeg liker applikasjon enten det gjøres for hånd eller maskin, fordi man står så fritt når det gjelder former og kan arbeide lag på lag. Det er en teknikk som er gøy å være kreativ med, og dette gir boken bra eksempler på. Den har modeller både til store, tidkrevende arbeider og søte, små prøveprosjekter. Det er ikke så fryktelig originalt, og ikke allverdens utvalg av modeller heller, men dette blir lune og koselige tekstiler til hjemmet, enten til nytte som duker og brikker, eller bare til pynt. Beskrivelsen av framgangsmåten til arbeidene er bra, og jeg synes boken gir omtrent like mye til nybegynnere som til viderekomne i søm. Grei og trygg basisbok i teknikken.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Applikasjon:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Fuglefryd

Anne Havåg Holter-Hovind
Innbundet 
363,- 399,-

Dune

Frank Herbert
Innbundet 
363,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv