Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Lappekos for småtroll

I denne boken har forfatteren tenkt på mammaer, bestemødre, tanter osv. som vil sy noe koselig til sine små. Det kan være utstyr, klær eller leker beregnet på babyer og småbarn. Ideene til hva man kan lage er mange og varierte, og modellene er laget i myke stoffer i friske farger. Les mer

336,-

369,- Spar: 33,-

Innbundet
Sendes innen 3 - 10 dager
I denne boken har forfatteren tenkt på mammaer, bestemødre, tanter osv. som vil sy noe koselig til sine små. Det kan være utstyr, klær eller leker beregnet på babyer og småbarn. Ideene til hva man kan lage er mange og varierte, og modellene er laget i myke stoffer i friske farger. Noen av prosjektene er så enkle at også søsken kan være med på arbeidet.

Detaljer

Forlag
Schibsted
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
64
ISBN
9788251618700
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2001
Format
27 x 21 cm

Kunders vurdering

m
margret – 13.06.2005

– Boken gir mange idéer til gøyale, fargerike tekstiler for baby og småbarn. Her er enkelte større arbeid, som dress i velurteknikk og flere vogntepper, men en hel del av modellene i boken er ganske raske å sy. Boken møter et behov hos mange som syr i lappeteknikk og ønsker oppskrifter på ting til de små, for teknikken egner seg utmerket til babytekstiler som brikker, smekker, sengetøy, klær og myke små leker og kosedyr. Slike ting har boken mønstre til. Selv om en god del av arbeidene er lettsydde, synes jeg likevel at boken passer best for de som er fortrolig med grunnleggende lappesøm fra før. Det kan være forvirrende for nybegynneren f.eks. når mange av mønsterdiagrammene må forstørres, og når mål i oppskriftene blir oppgitt både i cm og inch. Det aller beste ved boken må være forklaringen på hvordan man lager selvlaget velur. Dette er raskt, morsomt og veldig effektfullt!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Lappekos for småtroll:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv