Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hverdagsmat

middag for alle

«Allerede etter å ha prøvd fem av oppskriftene kan jeg fastslå at dette vil bli en av de mest velbrukte kokebøkene i en omfattende, og stadig voksende samling.»

Kine Hult, Stavanger Aftenblad

Det er en vanlig dag etter jobb. Du står i butikken og har ikke en eneste idé om hva du skal lage til middag. Men rop på kokken, så kommer'n! Mannen bak suksessen Familiekokeboka, er på nytt parat til å hjelpe deg ut av knipa. Les mer

363,-

399,- Spar: 36,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Det er flest hverdager og veldig mange middager som skal lages. På en tirsdag ettermiddag står du i butikken og har følgende problemstilling: Mat skal på bordet i løpet av kort tid, og du aner ikke hva du skal lage. Hodet er tomt for gode ideer og du er lei av det faste repertoaret. Tenk om du bare kunne ropt på en mesterkokk? En som var på pletten med massevis av enkle og fristende middagsideer - og så etterpå ble med deg hjem for å vise hvordan du lagde dem? Fortvil ikke: Med Hverdagsmat blir drømmen til virkelighet.

Husker du familiekokeboka?
Ole Martin Alfsen er en av Norges mest folkekjære kokker. I en årrekke har han veiledet norske kjendiser i TV-suksessen 4-stjerners middag. Og som forfatter av den moderne kokebok-klassikeren Familiekokeboka har Alfsen også blitt en uunnværlig del av mathverdagen for utallige norske hobbykokker. Nå er Ole Martin tilbake med en bok skreddersydd for å løse vanlige familiers middagskniper.

De 225 oppskriftene i Hverdagsmat har én ting til felles: De er like enkle som de er gode. Ole Martin har tatt i bruk all sin matglede og faglige kompekompetanse for å komme opp med spennende og varierte middagsforslag som passer i hverdagen og er tilpasset norsk virkelighet. I boka guider Ole Martin deg gjennom tilberedningen av hver enkelt rett og gir deg massevis av nyttige tips om hvordan matlagingen kan gjøres enklere, morsommere og mer smakfull. Det er ingen tvil: Hverdagsmat er høstens nyttigste kokebok for folk flest på kjøkkenet.

Medlemsvurdering:
Liker oppskrifter og dette er topp. Kjempefornøyd.

Hanne K

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Press
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
367
ISBN
9788275476720
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
26 x 22 cm
Nr
8054525

Bla i boka

Anmeldelser

«Allerede etter å ha prøvd fem av oppskriftene kan jeg fastslå at dette vil bli en av de mest velbrukte kokebøkene i en omfattende, og stadig voksende samling.»

Kine Hult, Stavanger Aftenblad

Kunders vurdering

H
Hanne K – 29.06.2021

– Liker oppskrifter og dette er topp. Kjempefornøyd.

E
Elisabeth Trøan Johansen – 09.03.2021

– Herlige oppskrifter og flotte presentasjoner. Ei bok som passer utmerket til min interesse og mitt behov.

T
Trude – 31.05.2020

– Vet ikke om alt her går under kategorien "hverdagsmat"

e
elin – 27.05.2020

– grei bok, greit forklart

K
Kine – 06.05.2020

– Mye gode og spennende oppskrifter i denne kokeboken. Noe for en hver smak. Liker spesielt godt at boken byr på tips og triks underveis, men savner litt flere bilder tilhørende oppskriftene og en dessert- og frokost/lunsjkategori. Men- i og med at dette er en bok med hverdagsoppskrifter så leverer den det den skal. Anbefales varmt!

P
Pia Filizer – 19.09.2017

– Veldig fornøyd med denne boken

K
K. Ditlefsen – 30.03.2017

– Mye oppskrifter med ingredienser man ikke får kjøpt

K
Kristin – 31.12.2016

– Som vanlig er Ole Martins kokebøker fulle av spennende oppskrifter. Smakfulle måltider med ingredienser man får tak i. Lekkert design, flotte bilder.

L
Liv-Torill – 27.10.2016

– Veldig kjekk bok, veldig mange forskjellige oppskrifter. Kjekt at det står eit tidsestimat, men ein bør være velbefaren i kokkelering for å greie å holde seg innanfor tidsestimatet. Kjekt med små kommentarar og ideear til rettane, det lærer eg av.

M
Maria H. – 05.10.2016

– Denne ble en umiddelbar suksess her i huset. Et lite minus fordi ikke alle rettene er avbildet.

T
Terje Askan – 05.07.2016

– Til Bokkilden 5.07.2016 Boken og layouten var bra. Problemet for en kar som ikke er vant med kokekunsten detaljer er alle de uvanlige ingrediensen, spesielt kryddere som angis uten forbehold. Det gjør boken nesten ubrukelig i praksis for mange vil jeg tro. Med en tittel som "Hverdagsmat" forventet jeg en enklere løsning for alle oss ukyndige som lager enkel hverdagsmat. Dere får utgi en bok med tittelen "Veldig enkel hverdagsmat" - så skal jeg kjøpe den også :-)

C
Cathrine Hals – 28.04.2016

– Veldig bra bok, lett å finne fram i.. Fantastiske oppskrifter, enkle å tilberede. Savner fler bilder av oppskriftene.. Derfor 4 stjerner.

T
Trine K. – 26.01.2016

– I en travel hverdag, passet denne kokeboken perfekt. Gode oppskrifter med ingredienser som man ofte har hjemme, eller er enkelt å få tak i. Suksess hjemme hos oss ihvertfall.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hverdagsmat:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
200,- 229,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv