Hverdagsmat - Ole Martin Alfsen

Hverdagsmat

middag for alle

; Sigurd Fandango (Illustratør)

«Allerede etter å ha prøvd fem av oppskriftene kan jeg fastslå at dette vil bli en av de mest velbrukte kokebøkene i en omfattende, og stadig voksende samling.»

, Stavanger Aftenblad Terningkast 6
Det er en vanlig dag etter jobb. Du står i butikken og har ikke en eneste idé om hva du skal lage til middag. Men rop på kokken, så kommer'n! Mannen bak suksessen Familiekokeboka, er på nytt parat til å hjelpe deg ut av knipa. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Presentert av Bente Einan Eriksen

Det er flest hverdager og veldig mange middager som skal lages. På en tirsdag ettermiddag står du i butikken og har følgende problemstilling: Mat skal på bordet i løpet av kort tid, og du aner ikke hva du skal lage. Hodet er tomt for gode ideer og du er lei av det faste repertoaret. Tenk om du bare kunne ropt på en mesterkokk? En som var på pletten med massevis av enkle og fristende middagsideer - og så etterpå ble med deg hjem for å vise hvordan du lagde dem? Fortvil ikke: Med Hverdagsmat blir drømmen til virkelighet.

Husker du familiekokeboka?
Ole Martin Alfsen er en av Norges mest folkekjære kokker. I en årrekke har han veiledet norske kjendiser i TV-suksessen 4-stjerners middag. Og som forfatter av den moderne kokebok-klassikeren Familiekokeboka har Alfsen også blitt en uunnværlig del av mathverdagen for utallige norske hobbykokker. Nå er Ole Martin tilbake med en bok skreddersydd for å løse vanlige familiers middagskniper.

De 225 oppskriftene i Hverdagsmat har én ting til felles: De er like enkle som de er gode. Ole Martin har tatt i bruk all sin matglede og faglige kompekompetanse for å komme opp med spennende og varierte middagsforslag som passer i hverdagen og er tilpasset norsk virkelighet. I boka guider Ole Martin deg gjennom tilberedningen av hver enkelt rett og gir deg massevis av nyttige tips om hvordan matlagingen kan gjøres enklere, morsommere og mer smakfull. Det er ingen tvil: Hverdagsmat er høstens nyttigste kokebok for folk flest på kjøkkenet.

ANMELDELSER:

Terningkast 6 Kine Hult, Stavanger Aftenblad

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Press
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 367
ISBN: 9788275476720
Utgave: 1. utg.
Format: 26 x 22 cm
Nr: 8054525
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger