– Førstehjelp for nybegynneren på kjøkkenet! Men faktisk skikkelig bra også for oss som KAN lage mat fra før, men vil ha ny, spennende inspirasjon til hvordan vi kan lage god mat raskt!
Simplissime
«Simplissime snur mange gamle kulinariske regler opp-ned.» Alexander Lobrano, Wall Street Journal»
Førstehjelp for nybegynneren på kjøkkenet!
Her kommer en uvurderlig kjøkkenbibel for alle som pleier å stille spørsmålet: Hva skal vi ha til middag i dag? Med denne bokens ekstremt tydelige trinn for trinn-oppskrifter bygger du opp et suverent grunnlag for videre eksperimenter i kjøkkenet.
Les mer
399,- Spar: 36,-
Her kommer en uvurderlig kjøkkenbibel for alle som pleier å stille spørsmålet: Hva skal vi ha til middag i dag? Med denne bokens ekstremt tydelige trinn for trinn-oppskrifter bygger du opp et suverent grunnlag for videre eksperimenter i kjøkkenet. Boken er perfekt til dem som nettopp har flyttet hjemmefra, tenåringer som begynner å hjelpe til mer hjemme og ellers alle andre som er glad i god mat og vil forbedre sine kjøkkenferdigheter.
I Simplissime har Jean-Francois Mallet hentet inspirasjon fra alle verdenshjørner, og i boken finnes det klassiske retter med kylling, biff og fisk, side om side med asiatisk-inspirert gatemat, friske salater og masse annet snadder.
Dette er virkelig VERDENS ENKLESTE KOKEBOK. Ingen av oppskriftene krever mer enn fire arbeidsoperasjoner eller har mer enn seks ingredienser, og boken er illustrert med over 1000 fotografier. Oppskriftene er metodiske, smarte og morsomme - og de virker. Trinn-for-trinn forteller de deg akkurat hva du skal gjøre for raskt å kunne sette fantastisk god mat på bordet.
Jean-Francois Mallet er kokk og matfotograf. Hans kokebok Simplissime har blitt en enorm suksess i hjemlandet Frankrike med over 2 millioner solgte eksemplarer.
Medlemsvurdering:
Førstehjelp for nybegynneren på kjøkkenet! Men faktisk skikkelig bra også for oss som KAN lage mat fra før, men vil ha ny, spennende inspirasjon til hvordan vi kan lage god mat raskt!Geir
Detaljer
- Forlag
- Memo
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Norsk Bokmål
- Sider
- 383
- ISBN
- 9788293493051
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2017
- Originaltittel
- Simplissime
- Format
- 26 x 21 cm
Bla i boka
Anmeldelser
«Simplissime snur mange gamle kulinariske regler opp-ned.» Alexander Lobrano, Wall Street Journal»
«Blinkskudd! Jean-Francois Mallet har laget en ny kulinarisk bibel.» Elle Magazine»
«En genistrek! Den vil forandre livet ditt.» Anne-Laure Le Gall, Paris Match»
«En fantastisk bruksbok til kjøkkenet!» Alison Bowen, The Chicago Tribune»