Excel for økonomistudenter

; Børre Anton Olsen

Excel er et effektivt og uunnværlig arbeids- og analyseverktøy for svært mange i arbeidslivet, og det forventes at økonomistudenter skal beherske det godt når de uteksamineres. Denne pedagogiske boken gir deg et solid grunnlag for å bruke Excel best mulig. Les mer
Vår pris: 439,-

(Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Kommer til lager 18.03.19

Om boka

Excel er et effektivt og uunnværlig arbeids- og analyseverktøy for svært mange i arbeidslivet, og det forventes at økonomistudenter skal beherske det godt når de uteksamineres. Denne pedagogiske boken gir deg et solid grunnlag for å bruke Excel best mulig.«Excel for økonomistudenter» starter med de grunnleggende funksjonene i Excel og forklarer hvordan vi kan bruke programmet mest mulig effektivt.

Boken tar for seg sentrale tema som formatering, formler, diagrammer, sortering og filtrering, hva-skjer-hvis-analyse, dataanalyse, import av data og Pivottabeller. Den berører også så vidt PowerPivot og makroprogrammering.

I boken er det oppgaver til hvert kapittel. I tillegg er det nyttige nettressurser på bokens nettside under www.universitetsforlaget.no.

Fakta