Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hjelper til Regnskapsanalyse med årsoppgjør

Denne hjelperen skal lette innføringen av stoffet og fungere som en veileder til læreboken Regnskapsanalyse. Aktiv bruk av regnskapet.
Bestill vurderingseksemplar

I læreboken blir leserne først kjent med årsregnskapet, og får deretter en grundig innføring i regnskapsanalyse. Les mer

389,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Denne hjelperen skal lette innføringen av stoffet og fungere som en veileder til læreboken Regnskapsanalyse. Aktiv bruk av regnskapet.
Bestill vurderingseksemplar

I læreboken blir leserne først kjent med årsregnskapet, og får deretter en grundig innføring i regnskapsanalyse. Modellen for regnskapsanalyse som presenteres, er helhetlig og logisk og et godt hjelpemiddel når en skal vurdere den økonomiske utviklingen i en bedrift.

Hjelperen oppsummerer sentrale punkter i læreboken og inneholder kontrollspørsmål og oppgaver med løsningsforslag.

Trond Eklund er direktør i Norges Bank. Han er utdannet cand.mag. og siviløkonom HAE og har lang erfaring fra arbeid med kredittrisiko og som foreleser ved blant annet Handelshøyskolen BI og ulike næringsinstitusjoner.

Knut Knutsen er siviløkonom med pedagogisk videreutdannelse. Han var i en årrekke assisterende direktør i Norges Bank og leder av Bedriftsøkonomisk kontor samme sted og har lang praksis som lærer og foreleser. Han har mottatt Kongens fortjenstmedalje i gull blant annet for sitt arbeid med å utvikle modeller for regnskapsanalyse.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
236
ISBN
9788205417601
Utgave
5. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Regnskapsanalyse
Format
30 x 21 cm
Serie
Regnskapsanalyse og Hjelper

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hjelper til Regnskapsanalyse med årsoppgjør:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv