Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Regnskapsanalyse

aktiv bruk av regnskapet

Denne boken gir en grundig innføring i regnskapsanalyse i tillegg til andre forhold som er viktige i en kredittvurdering.
Regnskapsanalyse. Aktiv bruk av regnskapet behandler årsoppgjøret og går gjennom de korrigeringer og verdivurderinger som må utføres før man analyserer dette. Les mer

659,-
Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Denne boken gir en grundig innføring i regnskapsanalyse i tillegg til andre forhold som er viktige i en kredittvurdering.
Regnskapsanalyse. Aktiv bruk av regnskapet behandler årsoppgjøret og går gjennom de korrigeringer og verdivurderinger som må utføres før man analyserer dette. Den tradisjonelle analysemetoden gjennomgås, og de mest brukte nøkkeltallene drøftes kritisk. En mer dynamisk analysemodell utviklet av forfatterne står sentralt i boken. Denne analysemodellen er helhetlig og logisk og et godt hjelpemiddel når en skal vurdere den økonomiske utviklingen i en bedrift. Den gir svar på spørsmål som:

- Hvordan har bedriftens økonomi utviklet seg de senere årene?

- Hvordan er den økonomiske situasjonen nå?

- Hvordan vil bedriften utvikle seg videre?
- Hvilke krav må stilles for at bedriften skal overleve, eller for at den skal klare å gjennomføre sine planer?

Videre presenteres modeller for å risikoklassifisere bedrifter og for å predikere konkurs, som blant annet kan brukes til å følge opp engasjementer eller kontrollere utlånsporteføljer.

Til denne boken foreligger det en Hjelper til Regnskapsanalyse som inneholder kontrollspørsmål, oppgaver med løsningsforslag og oppsummeringer av sentrale punkter i hovedboken. Hjelperen egner seg godt som hjelpemiddel ved selvstudium og som supplement i undervisningen.

Detaljer

Forlag
Gyldendal akademisk
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
367
ISBN
9788205417595
Utgave
8. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Regnskapsanalyse
Format
24 x 17 cm
Serie
Regnskapsanalyse og Hjelper

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Regnskapsanalyse:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv