Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Arbeidsrettet rehabilitering

en vei mot deltakelse

Denne boka utforsker arbeidsrettet rehabilitering som en vei til å styrke håp, deltakelse og livskvalitet hos personer med helse- og arbeidsrelaterte problemer.
Boka gir et dypt innblikk i fagfeltets teoretiske grunnlag, dets forankring i forskning og ikke minst de metodiske og praktiske verktøyene som er utviklet i norsk kontekst. Les mer

410,-

469,- Spar: 59,-

Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Denne boka utforsker arbeidsrettet rehabilitering som en vei til å styrke håp, deltakelse og livskvalitet hos personer med helse- og arbeidsrelaterte problemer.
Boka gir et dypt innblikk i fagfeltets teoretiske grunnlag, dets forankring i forskning og ikke minst de metodiske og praktiske verktøyene som er utviklet i norsk kontekst. Den gir leseren kunnskap og konkrete verktøy til å arbeide med komplekse problemstillinger og styrke arbeidsrelaterte rehabiliteringstiltak.
For rehabiliteringsutøvere, forskere og studenter vil boka utgjøre en rik faglig kilde. Den gir leseren et sterkt fundament av kunnskap og metoder som kan brukes på tvers av de mange tjenestene som har som oppgave å støtte opp om menneskers mulighet til stabil og varig arbeidsdeltakelse.
Bokas redaktører har alle tilknytning til Rehabiliterings-senteret AiR og Nasjonal kompetansetjeneste for arbeidsrettet rehabilitering. Matias I.S.W. Nielsen har vært klinikk leder ved rehabiliteringssenteret, Chris Jensen og Ø. Stefan V. Brunvatne er henholdsvis leder for og seniorrådgiver ved den nasjonale kompetansetjenesten.

Detaljer

Forlag
Fagbokforlaget
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788245048490
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023

Les utdrag

Åpne utdrag her

Bla i boka

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Arbeidsrettet rehabilitering:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv