Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Våre best bevarte hemmeligheter

hytter, turer, opplevelser

I denne boka har DNT-foreninger over hele landet plukket ut sine lokale favoritter. Det betyr turer som kanskje har gått deg hus forbi, men som kan være nye, herlige steder å utforske.

Les mer

Bente

Skrevet av: Bente, Redaktør

Eventyret venter

Er du medlem av Den Norske Turistforeningen, har du mange muligheter for fine turer fra hytte til hytte. Denne boka har samlet turer som DNT-folk rundt om i landet har som sine favoritter. Litt bortgjemte hytter med overnatting kun for to, padleturer i spektakulære omgivelser, krevende ekspedisjoner som ikke er for alle og rolige rusleturer som passer for barneføtter. Her er tips om gode fiskevann, bær og soppsteder, og kanskje ligger det en robåt klar i et naust som du kan bruke. Dette er boka for deg som vil være på tur der «ikke alle andre er».

Opplevelser for livet

Er det ikke slik at du ser tilbake på enkelte turer med stor glede, de turene som ga den helt spesielle følelsen. Denne boka har som mål å gi deg akkurat den gode følelsen, opplevelser for livet. Kanskje dette er sommeren da du skal finne stiene som lar deg være litt alene? DNT’s generalsekretær har samlet turene i denne boka som starter langt nord, i Hammerfest, og med den moderne og helt spesielle dagsturhytta på Storfjellet, som er rundt som et egg. Hit må du gå noen deilige oppoverbakker, men det er det verdt. Eller hva med turer i Saltfjellet-Svartisen nasjonalpark? Her er det overnattingsmuligheter med gode fiskevann i nærheten. Et besøk i Midtistua kan være en fin del av en vandring fra hytte til hytte. Boka foreslår både dagsturer og lengre turer. Skarvheimen er for eksempel et område som ikke er så godt besøkt, men har fantasiske naturperler. Boka beskriver tur fdra Skarvheim til Finse over fem dager med overnatting på hytter alle netter. Og fra Finse kan du jo ta toget hjem. Eller dra til indre Østfold og opplev stillhet og laftet sjarm i skogen.

Mer info via QR-koder

Boka tar deg gjennom de ulike distansene dag for dag, men alle turene har QR-kode som leder deg inn på sidene til UT.no der du finner kart og alle nødvendige opplysninger. Det er praktisk. Vi er heldige som kan benytte oss av tusenvis av kilometer med merkede stier og 550 hytter der de fleste har overnattingsmuligheter og som er åpne for alle!

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
303
ISBN
9788202787585
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
24 x 17 cm
Nr
8216452

Medlemsblad

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Bla i boka

Kunders vurdering

P
Paul – 27.06.2023

– Denne boken var ikke så gog

Oppdag mer

Bøker som ligner på Våre best bevarte hemmeligheter:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv