Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Beste kjøreturer

Gran Canaria

Finn veien til ville daler og høye fjell, øde furuskoger, bortgjemte strender, uventede innsjøer og pittoreske landsbyer. Når motorveien er forlatt begynner det morsomme. Veiene kan være svingete og bratte, men aldri kjedelige. Les mer

272,-

299,- Spar: 27,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Finn veien til ville daler og høye fjell, øde furuskoger, bortgjemte strender, uventede innsjøer og pittoreske landsbyer. Når motorveien er forlatt begynner det morsomme. Veiene kan være svingete og bratte, men aldri kjedelige. Rundt hver sving venter noe nytt. Gran Canarias landskap er unikt og majestetisk.

Få innblikk i en kultur og gamle tradisjoner som fortsatt holdes i hevd. Gjør et kupp på lokale markeder, og slå ut håret på lokale festivaler. Ta en piknik i fred og ro i Gran Canarias høyfjell, la deg imponere av utsynet fra spektakulære utsiktspunkt og nyt en kaffekopp i en rustikk bar eller lokal kjøkkenkunst sammen med innfødte.

For tettsteder og landsbyer som besøkes er severdigheter og viktige festivaler gitt behørig omtale. Tips om de beste utsiktspunktene som passeres, steder av arkeologisk interesse samt anbefalte plasser for piknik og vandringer eller heller ikke uteglemt. Disse vises også i kjørekartene.

Nøyaktige rutebeskrivelser er inkludert, med kilometeravstander for passeringspunkt underveis. Detaljerte veikart i målestokk 1:30 000 med kjørerute avmerket, og kart over byer og landsbyer som besøkes i målestokk 1:5 000 gjør det lett å finne veien. Boken er rikt illustrert med 230 flotte foto, mange helsides og også utvalgte dobbeltsidige.

Boken gir deg i tillegg praktisk informasjon om kjøring på Gran Canaria slik at du har det du trenger for en flott kjøreopplevelse på øya. Gran Canaria kan virkelig ikke oppdages på en dag eller en eneste uke. Med «Beste Kjøreturer Gran Canaria» har du din egen private guide i hånden for å utforske den dramatiske variasjonen i landskapet og hva øya ellers har å by på.

Kjente endringer til innholdet i boken legges ut på https://www.frifotforlag.no/Bokoppdateringer.html

Detaljer

Forlag
Frifot
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
298
ISBN
9788292421246
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2018
Originaltittel
Beste kjøreturer
Format
18 x 12 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Beste kjøreturer:

Lofoten

Kristin Folsland Olsen
Paperback 
390,- 429,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Yngre

Hanne S. Finstad
Innbundet 
429,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv