Sørlandske hovedvei

fra Kristiansand til Stavanger

Dette er den andre boka som tar for seg legendariske Sørlandske hovedvei, en nostalgisk kjøreguide på strekningen fra Kristiansand til Stavanger. Forfatter Tore H. Wiik tar leseren med på en spennende veistrekning som på 1950-tallet ble beskrevet som «. Les mer
Vår pris
367,-
Spar
52,-

Veil. pris: 419,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 367,-
Spar: 52,-

Veil. pris: 419,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Dette er den andre boka som tar for seg legendariske Sørlandske hovedvei, en nostalgisk kjøreguide på strekningen fra Kristiansand til Stavanger. Forfatter Tore H. Wiik tar leseren med på en spennende veistrekning som på 1950-tallet ble beskrevet som «... selve balustraden langs havet, hele Sør-Norges utkikksplass». I dag er veistrekningen E39, men for de mange som benyttet veien med betegnelsene Riksvei 40 og Riksvei 440 var den en utfordrende veistrekning, smal og svingete og mange steder uten fast dekke.
Med over 400 fotografier og 70 kart får den interesserte leseren kjøreanvisninger på de mange og delvis glemte strekningene av gamle Sørlandske hovedvei. Veiens historie og utvikling gjennom flere hundre år er grundig beskrevet, det gjør boka til en unik leseopplevelse!
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Bok Circus
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 159
ISBN: 9788282191494
Utgave: 1. utg.
Format: 22 x 30 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger