Med barna på Norges tak - Mari Gjersøe

Med barna på Norges tak

20 kjente fjellturer : etappe for etappe

; Tone Tjøstheim

Alt du trenger for å nå til topps med barna på tur!
Med barna på Norges tak guider familier trygt gjennom 20 ikoniske toppturer med barn - etappe for etappe. Forfatterne er lommekjent i den norske fjellheimen og presenterer nøye utvalgte turforslag i Jotunheimen, Aurland, Rondane og Dovrefjell, Lysefjorden, Romsdalen, Midt-Telemark og på Hardangervidda. Les mer
Vår pris
349,-
Spar
50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 349,-
Spar: 50,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Alt du trenger for å nå til topps med barna på tur!
Med barna på Norges tak guider familier trygt gjennom 20 ikoniske toppturer med barn - etappe for etappe. Forfatterne er lommekjent i den norske fjellheimen og presenterer nøye utvalgte turforslag i Jotunheimen, Aurland, Rondane og Dovrefjell, Lysefjorden, Romsdalen, Midt-Telemark og på Hardangervidda.
Boka legger vekt på ekte turglede og hvordan du best motiverer barna på veien til uforglemmelige minner. I tillegg får du konkret informasjon om overnatting og øvrige aktiviteter, samt råd om pakking, turmat og trygg ferdsel året rundt. Boka er rikt illustrert med fargerike kart og inspirerende bilder - og stadige turtips til barna fra lemenet Lenny!

Tone Tjøstheim og Mari Gjersøe har til sammen fem barn i alderen 8 til 23 år. De jobber til daglig som henholdsvis sosionom og jurist, men bruker det meste av fritiden i naturen og til fjells - helst sammen med barna, som selv har blitt bitt av basillen. Dette er deres første bok.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Bonnier norsk forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 233
ISBN: 9788234713606
Utgave: 1. utg.
Format: 25 x 18 cm
Nr: 8215553
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger