Mat og vin i Frankrike
en kulinarisk reiseguide
Arne Ronold ; Niels Ehler ; Jørgen Mønster ; Arne Ronold (Oversetter)
Denne boken rommer nyttig informasjon til både den gastronomiske nybegynner og den mer erfarne reisende. Boken gir hjelp og
inspirasjon til den som vil smake seg gjennom de franske vindistriktene, til den som vil oppsøke Michelin-restaurantene eller til den som på egen hånd vil gå på oppdagelse i de utallige små og ukjente
spisesteder, markeder og spesialforretninger som Frankrike er så rik på. Les mer
Paperback
Legg i
Vår pris:
262,-
Spar:
37,-Veil. pris: 299,-
(Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 3 - 10 dager
Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer
Denne boken rommer nyttig informasjon til både den gastronomiske nybegynner og den mer erfarne reisende. Boken gir hjelp og
inspirasjon til den som vil smake seg gjennom de franske vindistriktene, til den som vil oppsøke Michelin-restaurantene eller
til den som på egen hånd vil gå på oppdagelse i de utallige små og ukjente spisesteder, markeder og spesialforretninger som
Frankrike er så rik på. Hver av Frankrikes 21 regioner gjennomgås i detalj med hensyn til lokale tradisjoner, råvarer og produsenter
av både mat og vin. Hva er verdt å satse på, og hva bør man kjøpe med seg hjem? Arne Ronold er en av Norges fremste eksperter
når det gjelder vin, og er mangeårig redaktør av det anerkjente tidsskriftet Vinforum. Niels Ehler fra Danmark er vinkonsulent
og forfatter av en rekke bøker om vin og gastronomi. Jørgen Mønster skriver blant annet om vin i den danske avisen Politiken,
og også han er forfatter av flere bøker om vin og gastronomi.