Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Bortom allfarveg Vestlandet

99 reisetips til ein briljant ferie

«Reisetipsa er varierte, humørfylte og informative, og gir innblikk både i og bak kulissane. Ein får ikkje berre vite kva klokka kokka opnar kjøkenet, men gjerne kvifor ho opna det og kva planar ho har framover.»

Bokmagasinet

Bortom allfarveg ble en stor suksess da den kom i fjor, med 81 reisetips til en spektakulær norgesferie. Nå følger Gunnar Garfors opp med Vestlandet. 99 reisetips til ein briljant ferie. Oppdagelsesreisen begynner med boka. Så er det bare å glede seg til å finne opplevelser i særklasse i vårt eget hjemland.

Les mer

393,-

449,- Spar: 56,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag

Å, Vestland, Vestland!

Bortom allfarveg ble en stor suksess da den kom i fjor, med 81 reisetips til en spektakulær norgesferie. Nå følger Gunnar Garfors opp med Vestlandet. 99 reisetips til ein briljant ferie

Vestlandet er mer enn Bergen, Preikestolen og smale fjorder og veier. På Vestlandet finner du spektakulær og urørt natur, vakker arkitektur, særegne overnattingssteder og restauranter som serverer mat og drikke i verdensklasse.  Også vestlendinger har mye å oppleve i sin egen landsdel, for Gunnar Garfors finner fram til reisemål som er en godt bevart hemmelighet for de fleste. 

Vestlandet fra innerst til ytterst
Gunnar Garfors har besøkt alle verdens land hele to ganger. Når han drar på oppdagelsesferd i Norge, er det ikke de vanlige turiststedene han vil utforske, men stedene som gir nye og annerledes opplevelser. På samme måte som vi kan dumpe inn på en bortgjemt kafé i en eller annen storby, er det flust med morsomme, vakre, koselige og uventede opplevelser i vårt eget hjemland. Garfors guider oss til stedene der vi ikke må stå i kø, men får oppleve noe unikt og minneverdig i vår vakre landsdel i vest.

99 unike opplevelser
Boka viser vei til restauranter med opplevelser for minneboka, nydelige overnattingssteder og uforglemmelige naturopplevelser blant fjorder, fjell, øyer, strender, enger, isbreer, elver, vann og innsjøer. Hva med å invitere med seg noen på hjortebrølsafari eller sidersmaking ved Sognefjorden en varm sommerkveld? Alle de 27 overnattingsstedene, 40 spisestedene og 32 naturopplevelsene er rikt illustrert.

«Ved å byte ut nokre av helgeturane elles i året til London, Paris og New York med kortare hopp til Vesterålen, Haugalandet eller Lister kuttar vi ikkje berre utslepp. Takka vere norske kokkar og hotellsjefar i verdsklasse konkurrerer opplevingane innanriks så til dei grader med det vi er vande til utanskjers. Spørsmålet er kvar vi skal reise no. Svaret er til Vestlandet.»
Gunnar Garfors

Oppdagelsesreisen begynner med boka. Så er det bare å glede seg til å finne opplevelser i særklasse i vårt eget hjemland!

Medlemsvurdering:
Ei morsom og god bok om små og store opplevelser på Vestlandet. Et must for folk som vil læra og se meir om sitt eget nærmiljø og land!

Marie Gravdal

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Skald
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Nynorsk
Sider
319
ISBN
9788279593393
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Format
22 x 18 cm
Nr
8201994
Serie
Bortom allfarveg 2

Medlemsblad

Om forfatteren

Gunnar Garfors (f. 1975) er opprinnelig journalist og jobber for NRK i Oslo. I 2018 ble globetrotteren den første som for andre gang besøkte alle verdens 198 land. I 2021 ga han ut bestselgeren Bortom allfarveg. Han skriver  om reise for The Guardian og er kjent for reisepodkasten Globusrulett.

Villmarksblad

Bla i boka

Anmeldelser

«Reisetipsa er varierte, humørfylte og informative, og gir innblikk både i og bak kulissane. Ein får ikkje berre vite kva klokka kokka opnar kjøkenet, men gjerne kvifor ho opna det og kva planar ho har framover.»

Eivind Myklebust, Bokmagasinet

«Her er det opplevelser for mange sommerferier.»

Alexander Berg, Norsk Ukeblad

Kunders vurdering

r
ragnar.nordgreen@gmail.com – 26.07.2022

– Vestlandet

M
Marie Gravdal – 01.05.2022

– Ei morsom og god bok om små og store opplevelser på Vestlandet. Et must for folk som vil læra og se meir om sitt eget nærmiljø og land!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Bortom allfarveg Vestlandet:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
218,- 249,-

Sopp

Anne Elisabeth Scheen
Innbundet 
409,- 449,-

Nomino

Gøril Grov Sørdal
Innbundet 
363,- 399,-

Skrik

Poul Erik Tøjner
Innbundet 
375,- 429,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv