Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Costa Blanca

fotturguide

Costa Blanca er en favoritt blant nordmenn. Og ikke uten grunn. Flotte strender lokker solhungrige nordboere i hopetall om sommeren, mens et behagelig klima gjør at mange velger å tilbringe vinteren her. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Costa Blanca er en favoritt blant nordmenn. Og ikke uten grunn. Flotte strender lokker solhungrige nordboere i hopetall om sommeren, mens et behagelig klima gjør at mange velger å tilbringe vinteren her. Ikke få har også flyttet sørover for godt.

Strandliv er ikke det eneste denne delen av Spania har å by på. Bare noen få kilometer fra kysten er det slutt på det travle turistlivet. Et landskap med langstrakte fjellrygger og høye topper, øde daler, furuskoger, gamle festninger og bortgjemte, pittoreske landsbyer strekker seg milevis inn fra kysten. Og selv langs kysten finnes fine vandremuligheter i uberørt terreng.

Kun åtte km i luftlinje fra Benidorms skyskrapere ruver den karakteristiske toppen Puig Campana opp over kystsletten med en høyde på 1400 moh. Fotturen opp langs sørflanken kalles den vertikale kilometer. Finn ut hvorfor i boken. Den høyeste toppen i Alicante-området, Aitana på nesten 1600 moh., er heller ikke langt unna.

Vandringer er populært også blant lokalbefolkningen. Mange ruter er godt merket og skiltet, med offisielle rutenummer iht. europeisk standard.

Turutvalget er variert. Her er alt fra lette turer på noen få kilometer som passer også for barnefamilier til tøffe fjellturer som setter selv den meste hardbarkede vandrer på prøve. Oversiktskart og detaljerte kart i målestokk 1:30 000 for hver tur, og nøyaktige turbeskrivelser gjør det enkelt å finne fram.

Boken dekker mot øst hele kystlinjen mellom Villajoyosa og Denia, og fjellområdene innenfor, avgrenset i vest og mot nord av Busot, Relleu, Sella, Confrides, Famorca, Castell de Castells og Vall d'Ebo.

Kjente endringer til innholdet i boken legges ut på https://www.frifotforlag.no/Bokoppdateringer.html

Detaljer

Forlag
Frifot
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
328
ISBN
9788292421208
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Costa Blanca
Format
18 x 12 cm
Serie
Fotturguide

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Costa Blanca:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
390,- 429,-
 
Macbeth
99,-

Macbeth

Jo Nesbø
Innbundet 
99,- 399,-
 

Natt

Bernard Minier
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv