Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Côte d'Azur

fotturguide

Côte d'Azur er mer enn sol og strandferie, byliv og matkultur. Merkede turstier finnes nesten overalt, som i resten av Frankrike. Følg den gamle tollerstien i havkanten noen skritt unna bølgene, over klipper, langs luksuseiendommer og forbi flotte strender. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Spiral
Sendes innen 1 virkedag
Côte d'Azur er mer enn sol og strandferie, byliv og matkultur. Merkede turstier finnes nesten overalt, som i resten av Frankrike. Følg den gamle tollerstien i havkanten noen skritt unna bølgene, over klipper, langs luksuseiendommer og forbi flotte strender. Flere store naturreservat strekker seg helt ut til havet og gir mulighet for turer gjennom stille furuskoger, til øde strender, eller til å bestige høye topper med vidt utsyn over havet. Kjør noen få kilometer inn fra kysten, og kom til et nesten folketomt landskap. Her er ingen byer eller tettsteder, kun en og annen sjarmerende liten landsby som klynger seg til toppen av en åsrygg eller ligger gjemt i en øde dal. Med et virvar av langstrakte åsrygger, åpne platåer, dype dalfører og vide skoger er det mulig å vandre milevis i fred og ro.

Boken inneholder et bredt utvalg av turer, med lengde fra 1 til 6 timer, og varierende vanskelighetsgrad. Detaljert praktisk informasjon så som beskrivelse av kjøreruter til startpunkt for vandringene, og nøyaktig informasjon om adkomst med buss eller tog er tatt med for hver tur. Introduksjonskapitlet inneholder annen praktisk informasjon og gir en kort innføring i interessante særtrekk ved landskap og kultur.

Boken er første fotturguide på norsk for dette velkjente reisemål.

Detaljer

Forlag
Explore Interactive
Innbinding
Spiral
Språk
Bokmål
Sider
178
ISBN
9788292421116
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2011
Originaltittel
Côte d'Azur
Format
21 x 11 cm
Serie
Fotturguide

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Côte d'Azur:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas
Ny!

Atlas

Lucinda Riley
Paperback 
249,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv