Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Gran Canaria midt- og nord

fotturguide

Boken er fjerde utgave av den første norske turguide spesielt for Gran Canaria, og inneholder hele 40 flotte vandringer.

Merk imidlertid at innholdet generelt sett er identisk med tredje utgave. Les mer

227,-

249,- Spar: 22,-

Spiral
Sendes innen 1 virkedag
Boken er fjerde utgave av den første norske turguide spesielt for Gran Canaria, og inneholder hele 40 flotte vandringer.

Merk imidlertid at innholdet generelt sett er identisk med tredje utgave. Hovedformål med utgaven er å endre tittel til Gran Canaria Midt- og Nord Fotturguide, dette for å skille klart mellom denne bok og vår bok Gran Canaria Sør Fotturguide. Turer sør for et område avgrenset av Tasartico - Mogán - Soria - San Bartolomé de Tirajana - Arinaga finnes i vår bok Gran Canaria Sør Fotturguide.

Gran Canaria kan by på nesten uendelige turmuligheter for vandrere. Her finnes dype daler, grønne åser og stille furuskoger, høye fjelltopper og små landsbyer langt utenfor allfarvei. Mange gamle ferdselsveier har blitt fint restaurert i de senere år, og gir en unik mulighet til å oppleve hvordan det var å ta seg fram på øya før bilen gjorde sitt inntog.

Turene er av varierende lengde og vanskelighetsgrad. Oversiktskart og detaljerte kart i stor målestokk for hver tur sammen med nøyaktige turbeskrivelser gjør det enkelt å finne fram.

Kapittel angående transportinformasjon omfatter detaljerte kjøreinstrukser fra de fleste feriesteder langs sørkysten, og nøyaktig informasjon om ruter og reisetid for de som ønsker å benytte buss for å komme seg ut på fottur.

Kjente endringer til innholdet i boken legges ut på https://www.frifotforlag.no/Bokoppdateringer.html

Detaljer

Forlag
Frifot
Innbinding
Spiral
Språk
Bokmål
Sider
208
ISBN
9788292421253
Utgave
4. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Gran Canaria midt- og nord
Format
21 x 11 cm
Serie
Fotturguide

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gran Canaria midt- og nord:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Kniv

Jo Nesbø
Innbundet 
349,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv