Gran Canaria sør - 
      Pål H. Gjerden
    
      Emma A. Arthur

Gran Canaria sør

fotturguide

; Emma A. Arthur

Turmulighetene sør på Gran Canaria er mange. Selv fra Puerto Rico, Arguineguín og andre favorittsteder for nordmenn er det mulig å ta på seg turstøvlene, og vandre opp langs langstrakte, øde åsrygger og gjennom ville barrancos uten å måtte hoppe på en buss eller sette seg i bilen. Les mer
Vår pris
181,-
Spar
18,-

Veil. pris: 199,-  (Spiral)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Spiral
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Spiral
Legg i
Vår pris: 181,-
Spar: 18,-

Veil. pris: 199,-  (Spiral)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Turmulighetene sør på Gran Canaria er mange. Selv fra Puerto Rico, Arguineguín og andre favorittsteder for nordmenn er det mulig å ta på seg turstøvlene, og vandre opp langs langstrakte, øde åsrygger og gjennom ville barrancos uten å måtte hoppe på en buss eller sette seg i bilen.

Turene er av varierende lengde og vanskelighetsgrad, fra rusleturer på en time eller to til lange og tøffe turer. Et hendig format gjør at boken er lett å ta med på tur og lett å bruke. Detaljerte kart for hver tur og nøyaktige turbeskrivelser gjør det enkelt å finne fram. Tid og distanse er angitt for alle viktige passeringspunkt langs turrutene. Praktisk informasjon så som beskrivelse av kjøreruter til startpunkt for vandringene, og nøyaktig informasjon om adkomst også med buss er tatt med for hver tur. Introduksjonskapitlet inneholder annen nyttig informasjon, og gir en kort innføring i interessante særtrekk ved landskap og kultur.

For turer i fjellene og nord på øya se vår bok Gran Canaria Midt- og Nord Fotturguide.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Explore Interactive / Frifot
Innbinding: Spiral
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 177
ISBN: 9788292421161
Utgave: 1. utg.
Format: 22 x 12 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger