Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Gran Canaria sør

fotturguide

Turmulighetene sør på Gran Canaria er mange. Selv fra Puerto Rico, Arguineguín og andre favorittsteder for nordmenn er det mulig å ta på seg turstøvlene, og vandre opp langs langstrakte, øde åsrygger og gjennom ville barrancos uten å måtte hoppe på en buss eller sette seg i bilen. Les mer

99,-
Utsolgt
Turmulighetene sør på Gran Canaria er mange. Selv fra Puerto Rico, Arguineguín og andre favorittsteder for nordmenn er det mulig å ta på seg turstøvlene, og vandre opp langs langstrakte, øde åsrygger og gjennom ville barrancos uten å måtte hoppe på en buss eller sette seg i bilen.

Turene er av varierende lengde og vanskelighetsgrad, fra rusleturer på en time eller to til lange og tøffe turer. Et hendig format gjør at boken er lett å ta med på tur og lett å bruke. Detaljerte kart for hver tur og nøyaktige turbeskrivelser gjør det enkelt å finne fram. Tid og distanse er angitt for alle viktige passeringspunkt langs turrutene. Praktisk informasjon så som beskrivelse av kjøreruter til startpunkt for vandringene, og nøyaktig informasjon om adkomst også med buss er tatt med for hver tur. Introduksjonskapitlet inneholder annen nyttig informasjon, og gir en kort innføring i interessante særtrekk ved landskap og kultur.

For turer i fjellene og nord på øya se vår bok Gran Canaria Midt- og Nord Fotturguide.

Detaljer

Forlag
Explore Interactive / Frifot
Innbinding
Spiral
Språk
Norsk Bokmål
Sider
177
ISBN
9788292421161
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Format
22 x 12 cm
Serie
Fotturguide

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Gran Canaria sør:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Atlas
Ny!

Atlas

Lucinda Riley
Innbundet 
419,- 479,-

Vennemat

Ida Marie Aamot Storbakken
Innbundet 
363,- 399,-

Logg inn

Handlekurv