Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Tenerife vest

35 fotturer for den eventyrlystne

Boken dekker hele den vestre delen av øya, inkludert Teno og områdene i sørvest der de fleste turister oppholder seg samt de sentrale og vestre delene av nasjonalparken ved foten av Teide. Turer i Orotava-dalen, Anaga og mellomliggende områder vil inngå i tittel for Tenerife Øst som forventes utgitt i 2026. Les mer

349,-
Paperback
Ventes til lager 31.08.2024
Boken dekker hele den vestre delen av øya, inkludert Teno og områdene i sørvest der de fleste turister oppholder seg samt de sentrale og vestre delene av nasjonalparken ved foten av Teide. Turer i Orotava-dalen, Anaga og mellomliggende områder vil inngå i tittel for Tenerife Øst som forventes utgitt i 2026.

Dette er andre utgave som omhandler Tenerife da det tidligere er utgitt en bok med 37 turer spredt over hele øya. Denne utgaven inneholder 35 flotte vandringer i den vestre delen. Dette omfatter et stort antall helt nye turer i forhold til første utgave, samt at en del turer er endret eller utvidet. Turer som er beholdt er fullstendig revidert. Oversiktskart og detaljerte kart i målestokk 1:30 000 for hver tur, og nøyaktige turbeskrivelser gjør det enkelt å finne fram. Alt annet innhold og design er fullstendig revidert. Kartene har et totalt nytt og sterkt forbedret design, etter samme standard som i alle forlagets turguider utgitt etter 2013.

Boken inneholder også mye nyttig tilleggsinformasjon for turgåere, bl.a. oversikt over anbefalte plasser for overnatting, værforhold, og en introduksjon til historie, landskap og kultur. Kapittelet angående transport omfatter nøyaktig og detaljert informasjon om bruk av leiebil og buss for å komme seg ut på fottur.

Tenerife har et svært variert landskap, og er et paradis for vandrere. Det vulkanske kraterlandskapet Las Cañadas del Teide som også er nasjonalpark er enestående. Ved solnedgang fås en unik opplevelse i det solen farger de vulkanske fjellformasjonene og toppen av Teide på 3718 moh. dypt røde, samtidig som lange skygger kastes over det øde, vide krateret som omgir toppen i sør. Teno-området i nordvest med frodig laurbærskog, forrevne daler, høysletter og høye fjellrygger har en helt spesiell karakter. I sørvest er landskapet åpnere og karrigere nær kysten, med åpne furuskoger opp i høyden. Men selv her finnes flotte vandringer i uberørt natur da masseturismen er begrenset til en smal stripe langs

Detaljer

Forlag
Explore Interactive
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
ISBN
9788292421284
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2024
Originaltittel
Tenerife vest
Serie
Fotturguide

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tenerife vest:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv