Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Atlas over fjerne øyer

femogfemti øyer jeg aldri har vært på og aldri kommer til

Atlas over fjerne øyer er på mange måter den voksne Schalanskys hyllest til den imaginære reise, til verdens små og fjerne steder, til de isolerte øyer og små kolonier, de som ikke teller eller synes på verdenskartets etablerte virkelighet. Les mer

437,-

499,- Spar: 62,-

Sendes innen 1 virkedag
Atlas over fjerne øyer er på mange måter den voksne Schalanskys hyllest til den imaginære reise, til verdens små og fjerne steder, til de isolerte øyer og små kolonier, de som ikke teller eller synes på verdenskartets etablerte virkelighet. Gjennom 50 fjerne øygrupper bringes vi tett på fantastiske fortellinger om slaver, sunkne skip og merkelige oppdagere. Boken er en hyllest til det eksotiske ved reisen, det som livnærer seg av fantasien og det ukjente, som den helt nødvendige forutsetning for enhver utfarts- og oppdagertrang.

Ny og utvidet utgave. Inkluderer fem nye øyer.

Detaljer

Forlag
Forlaget Press
Innbinding
Innbundet
Språk
Bokmål
Sider
159
ISBN
9788232805808
Utgave
2. utg.
Utgivelsesår
2023
Originaltittel
Atlas der abgelegenen Inseln
Format
27 x 19 cm
Nr
8222991

Kunders vurdering

U
Unni – 06.06.2021

– Forventningene var skyhøye til dette lommeatlaset, men det innfridde ikke hos meg. Jeg har alltid vært interessert i geografi, og i historien til de ulike stedene på verdenskartet, og her trodde jeg at jeg skulle lære noe nytt. Er det en faktabok, blir den for tynn. Er det en fakta- og fiksjonsbok, gir den for lite. Jeg klarer ikke å drømme meg vekk til disse fjerne øyene. Da anbefaler jeg heller Carsten Jensens "Vi, de druknede" til fjord- eller jordomseileren!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Atlas over fjerne øyer:

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
454,- 499,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Etterliv

Abdulrazak Gurnah
Innbundet 
349,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv