Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Drømmen om Asia

Asia er en verdensdel hvor det er vanskelig å skille drøm fra virkelighet. Det bor 3 milliarder mennesker der - halve menneskeheten.

I Drømmen om Asia tar Asia-eksperten og tidligere verdensreporter i NRK, Torbjørn Færøvik, deg med på en reise. Les mer

249,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 249,-
Asia er en verdensdel hvor det er vanskelig å skille drøm fra virkelighet. Det bor 3 milliarder mennesker der - halve menneskeheten.

I Drømmen om Asia tar Asia-eksperten og tidligere verdensreporter i NRK, Torbjørn Færøvik, deg med på en reise. Kanskje den mest spennende reisen du har opplevd. Den begynner i Tibet, fortsetter gjennom Kina, Japan, Vietnam, Thailand og flere andre land og slutter i Dalai Lamas bolig ved foten av Himalaya.

Ingen verdensdel endrer seg raskere. Det neste århundre, sier ekspertene, tilhører Asia. I Drømmen om Asia møter du menneskene og fargene, maten og luktene, drømmene og virkeligheten.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202440404
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Serie
Reisefølge

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Åpne utdrag her

Kunders vurdering

E
EgilO – 19.07.2005

– Forfatteren har skrevet flere gode boeker om Asia, og denne er intet unntak. Grunnet et relativt stort kontaktnett, skaffer forfatteren seg intervjusubjekter som sitter paa opplysninger som er svaert intressante for leseren og historien boken omhandler. Eksempler paa dette er eks president frue Imelda Marcos paa Filippinene, og selve prikken over i'en; Dalai Lama, fra hans oppholdssted i India. Reisen starter med et to ukers opphold i Tibet, fortsetter ned Yangtzekiang til Shanghai, videre til Guangzhou. Over halve boken omhandler forfatterens spesialfelt: Kina, mens resten av reisen gaar gjennom Korea, Japan, Vietnam og THailand, foer den avsluttes i India. Forfatteren beskriver baade reisen, og de ulike stedenes mer eller mindre dramatiske historie. Dette er altsaa baade historie- og reisekunnskap i samme pakke! En meget fin bok, som herved anbefales!!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Drømmen om Asia:

India

Torbjørn Færøvik
Paperback 
249,-

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv