Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Drømmen om Asia

I Drømmen om Asia tar Asia-eksperten deg med på en reise. Kanskje den mest spennende reisen du har opplevd. Den begynner i Tibet, fortsetter gjennom Kina, Japan, Vietnam, Thailand og flere andre land før den ender i Dalai Lamas bolig ved foten av Himalaya. Les mer

249,-
Sendes innen 3 virkedager
Interessert i historiebøker?
Bli med i fordelsklubben Vår historie og få fordelspris 211,-
I Drømmen om Asia tar Asia-eksperten deg med på en reise. Kanskje den mest spennende reisen du har opplevd. Den begynner i Tibet, fortsetter gjennom Kina, Japan, Vietnam, Thailand og flere andre land før den ender i Dalai Lamas bolig ved foten av Himalaya.

Få nordmenn kjenner Asia bedre enn Torbjørn Færøvik. Færøvik forteller med innsikt og engasjement om en verdensdel i forvandling, en verdensdel hvor det bor 3 milliarder mennesker - halve menneskeheten.

I Asia er det vanskelig å skille drøm fra virkelighet. I Drømmen om Asia møter du menneskene og fargene, maten og luktene, drømmene og virkeligheten.

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Cappelen
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
489
ISBN
9788202235529
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2004
Format
21 x 13 cm
Serie
Cappelens utvalgte billigbøker

Lytt til utdrag

Utdraget er hentet fra lydbokbokutgaven

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

E
EgilO – 19.07.2005

– Forfatteren har skrevet flere gode boeker om Asia, og denne er intet unntak. Grunnet et relativt stort kontaktnett, skaffer forfatteren seg intervjusubjekter som sitter paa opplysninger som er svaert intressante for leseren og historien boken omhandler. Eksempler paa dette er eks president frue Imelda Marcos paa Filippinene, og selve prikken over i'en; Dalai Lama, fra hans oppholdssted i India. Reisen starter med et to ukers opphold i Tibet, fortsetter ned Yangtzekiang til Shanghai, videre til Guangzhou. Over halve boken omhandler forfatterens spesialfelt: Kina, mens resten av reisen gaar gjennom Korea, Japan, Vietnam og THailand, foer den avsluttes i India. Forfatteren beskriver baade reisen, og de ulike stedenes mer eller mindre dramatiske historie. Dette er altsaa baade historie- og reisekunnskap i samme pakke! En meget fin bok, som herved anbefales!!

Oppdag mer

Bøker som ligner på Drømmen om Asia:

India

Torbjørn Færøvik
Paperback 
249,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Volga

Geir Pollen
Innbundet 
409,- 449,-
 

Høyt

Erika Fatland
Innbundet 
409,- 449,-

Fri

Lea Ypi
Innbundet 
349,- 399,-

Årene

Annie Ernaux
Innbundet 
129,- 229,-

Logg inn

Handlekurv