Gigantsalget fortsetter!
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Dubrovnik

Forfatteren tar oss med inn i Dubrovniks kompliserte historie og kultur, til bakgatene i gamlebyen, til en gammel tantes leilighet og til byen beste jazzcafé. Les mer

129,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Forfatteren tar oss med inn i Dubrovniks kompliserte historie og kultur, til bakgatene i gamlebyen, til en gammel tantes leilighet og til byen beste jazzcafé.

Detaljer

Forlag
Spartacus
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
117
ISBN
9788243003255
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2005
Format
17 x 12 cm
Serie
Forfatterens guide 6

Kunders vurdering

R
Ragnar – 03.04.2006

– Vigdis Hjorth forteller i denne lille boken om sin egen reise til Dubrovnik sammen med venninnen Anne da de begge var 17 år gamle. Mange år senere tar hun reisen igjen gjennom Europa, men denne gangen alene. På vei nedover i bil tenker hun tilbake på togreisen som hun og venninnen gjennomførte en sommer på 70-tallet. Beskrivelsene av Dubrovnik er virkelighetsnære og leseren får følelsen av hvordan det er i den flotte kroatiske byen. I tillegg til en ren reiseskrildring er boken også fortellingen om hvordan unge Vigdis møtte sin første kjærlighet akkurat denne sommeren. Handlingen utspiller seg delvis innenfor de majestetiske bymurene i Dubrovnik, byen som ingen turist glemmer etter å ha besøkt den. Boken vil bli mer og mer aktuell ettersom dette reisemålet vokser i popularitet, og den kan trygt anbefales.

G
Gro Olderøy – 30.01.2005

– Boken var godt skrevet og tar for seg litt av 70-tallets Dubrovnik og reiseinformasjon til byen både den gangen og nå (2004). Men for meg som skal tilbringe tre uker i Cavtat, to mil sør for Dubrovnik, sommeren 2005, var ikke dette en bok som ga noe særlig informasjon om byen Dubrovnik. Kanskje tittelen på boken heller burde vært: Litt Dubrovnik - kanskje? Jeg søkte informasjon om Dubrovnik og omegnen og ble skuffet over innholdet eller kanskje heller mangelen på det innholdet bokens tittel ga løfter om. Beklager Vigdis Hjorth, for meg var dette skivebom til en dyr penge.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Dubrovnik:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv