Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Duften av Cuba

en historisk reiseguide

Aage G. Sivertsen bestemte seg i 1995 for å besøke 100 land. Han hadde satt av tre år. Etter et par år hadde Aage gjort unna halvparten. Da han kom til Cuba for første gang i 1997, endret han planer: Det var kjærlighet ved første blikk, og Cuba ble etter det et fast reisemål. Les mer

332,-

379,- Spar: 47,-

Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Aage G. Sivertsen bestemte seg i 1995 for å besøke 100 land. Han hadde satt av tre år. Etter et par år hadde Aage gjort unna halvparten. Da han kom til Cuba for første gang i 1997, endret han planer: Det var kjærlighet ved første blikk, og Cuba ble etter det et fast reisemål.
Sivertsen ble betatt av historien, menneskene og kulturen på Cuba. Det har ført til at han har besøkt landet hvert år de siste 20 årene. Han har trålt landet på langs og på tvers.
I Duften av Cuba deler Aage G. Sivertsen raust sine kunnskaper om landet og menneskene. Han forteller hvordan man kommer under overflaten, og møter menneskene i et land der hverdagen ikke alltid er enkel. Boka er både en personlig beretning om et gjestfritt, men hardt prøvet land, og en reisguide full av nyttige tips.

«En farlig forlokkende bok.» Torbjørn Færøvik

Detaljer

Forlag
Kolofon
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
106
ISBN
9788230025598
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2023
Format
21 x 13 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Duften av Cuba:

Italia

Arnt Stefansen
Innbundet 
362,- 398,-
 

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv