Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Frihet, likhet, Island

en saga om en mann og et land i krise

«Jeg ville aldri trodd jeg skulle gitt denne boka seks på terningen, men den er så forbløffende god, på en helt uventet måte.»

Jon Rognlien, Dagbladet

Bak askeskyen fra Eyjafjallajökull lever et folk som har skrevet verdens største sagaer, men som trenger en egen app for å hindre søskenbarnekteskap. Et folk som er i ferd med å legge ned landet sitt og flytte til Norge. Les mer

149,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Bak askeskyen fra Eyjafjallajökull lever et folk som har skrevet verdens største sagaer, men som trenger en egen app for å hindre søskenbarnekteskap. Et folk som er i ferd med å legge ned landet sitt og flytte til Norge.

Mímir Kristjánsson flytter den andre veien. Han er blakk, singel og snart 30. Frihet, likhet, Island er en bok om en liten manns 30-årskrise og et lite lands finanskrise.

Med kart, ordliste og reisetips.

Fra nimenningen til Björk og Nobelprisvinner Halldór Laxness kommer en annerledes reisebok for deg som vil se mer av Island enn Geysir og Den blå lagune.

Medlemsvurdering:
En humoristisk, elegant og velskrevet bok om Island før og nå. Jeg har kjøpt et eksemplar til alle i familien som blir med å feirer 80-årsdagen min på Island.

Sissel M. Falck-Jørgensen

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Manifest
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788283420067
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016

Les utdrag

Åpne utdrag her

Anmeldelser

«Jeg ville aldri trodd jeg skulle gitt denne boka seks på terningen, men den er så forbløffende god, på en helt uventet måte.»

Jon Rognlien, Dagbladet

Kunders vurdering

S
Sissel M. Falck-Jørgensen – 04.02.2020

– En humoristisk, elegant og velskrevet bok om Island før og nå. Jeg har kjøpt et eksemplar til alle i familien som blir med å feirer 80-årsdagen min på Island.

B
Berit – 16.08.2016

– Frihet, likhet, Island

Oppdag mer

Bøker som ligner på Frihet, likhet, Island:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv