Jakten på den gode vin - Ulf Dalheim

Jakten på den gode vin

jorda rundt på 27 dager : en reiseskildring

; Anita Lange ; Tommy Skog (Fotograf) ; Geir Ove Bostrøm (Fotograf) ; Trond Aune (Fotograf) ; Ulf Dalheim (Fotograf)

VinPuls i Trondheim er Norges største vinklubb, og da grunnleggeren, Ulf Dalheim, kom på den tilsynelatende ville ideen å invitere klubbens medlemmer til en reise jorda rundt på jakt etter den gode vin, tok det bare 45 minutter å få fylt plassene. Les mer
Vår pris
363,-
Spar
36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Innbundet
Legg i

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

Innbundet
Legg i
Vår pris: 363,-
Spar: 36,-

Veil. pris: 399,-  (Innbundet) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Storkunde?
Vi gir kvantumsrabatt! Les mer

VinPuls i Trondheim er Norges største vinklubb, og da grunnleggeren, Ulf Dalheim, kom på den tilsynelatende ville ideen å invitere klubbens medlemmer til en reise jorda rundt på jakt etter den gode vin, tok det bare 45 minutter å få fylt plassene. I februar 2017 dro en gruppe på 27 vinentusiaster ut på en 27 dager lang verdensomspennende odyssé på den sørlige halvkule som den greske vinguden Dionysos, med det latinske navnet Bacchus, ville ha misunt dem. Vinpulserne kom hjem med erfaringer fra møtet med ulike kulturer, mat og viner. De hadde luktet, smakt, spyttet og drukket, og kanskje viktigst av alt: skaffet seg kunnskap om vin, vinens mangslungne historie og om noen av dem som lager den. En dannelsesreise, og såvidt vites har ingen andre gjort en tilsvarende reise tidligere.
Vin er sivilisasjon. Det er å sette seg ned rundt samme bord, dele et måltid, ta del i en samtale, et fellesskap. Det er å ha respekt og ydmykhet for det som settes på bordet, enten det er champagne og østers eller en enkel bordvin med godt brød, og så snakke sammen. Enkelt og selvsagt, og samtidig et sivilisatorisk prosjekt. Kanskje noe vi i dag behøver mer enn noensinne.
Denne boken, Jakten på den gode vin. Jorda rundt på 27 dager, skildrer både en fascinerende reise og deltakernes sanselige møter med vin.
Reiseskildringen er skrevet av Anita Lange, mens Ulf Dalheim skriver om vinhusene og vinene som reisefølget fikk smake.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Communicatio forlag
Innbinding: Innbundet
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 223
ISBN: 9788283240160
Utgave: 1. utg.
Format: 25 x 18 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger