Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Langs myrraveien

Med dyp respekt for menneskene han møter og kulturen han ferdes i er Tomm Kristiansen på reise; Jemen, Østen, Afrika. Vi følger ham i røkelsen og myrraens hjemland, gjennom dronningen av Sabas rike til bin Laden-familiens røtter. Les mer

399,-
Tilgjengelig umiddelbart etter kjøp
Med dyp respekt for menneskene han møter og kulturen han ferdes i er Tomm Kristiansen på reise; Jemen, Østen, Afrika. Vi følger ham i røkelsen og myrraens hjemland, gjennom dronningen av Sabas rike til bin Laden-familiens røtter. Vi beskuer opptog til ære for Buddhas tann, møter kvinnen som ble solgt av slektninger til en skjebne som barneprostituert og er på toppen av fjellet der Adam landet på èn fot etter å ha blitt kastet ut av Edens hage. Forfatteren følger en rettssak i Sri Lanka, møter de kvinnelige tamiltigre og er på reise med nordmannen som utrettelig arbeider i det godes tjeneste. Han tar tog gjennom Afrika, samtaler med Luci, som gjeter sine dyr blant løvene, fjernt fra den norske rovdyrdebatten, han ser resultatene av Mugabes politikk og utarmingen etter aids.

Detaljer

Forlag
Cappelen Damm
Språk
Norsk Bokmål
ISBN
9788202723590
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021

Lytt til utdrag

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

K
K.R. – 05.02.2006

– I denne boka beskriver Tomm Kristiansen det han ser på en nydelig måte. Her møter vi personligheter med ulike politiske ståsted og deres historie, og vi hører om lands tradisjoner og deres fortid. Det blir mulig å engasjere seg i temaene, sammenligne de med våre kulturtradisjoner og dermed delta i de mange reisene Tomm Kristiansen gjør. Boka anbefales på det varmeste, da forfatteren i tillegg til å stille sine kritiske spørsmål, også beskriver og skildrer på en sånn måte at det er lett å drømme seg bort.
Og kanskje får man lyst til å reise selv, møte menneskene og erfare på egenhånd...

Oppdag mer

Bøker som ligner på Langs myrraveien:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv