Truls á la Hellstrøm
Eyvind Hellstrøm Truls Svendsen Per Asbjørn Risnes Anita Rennan (Fotograf) Andreas Berge (Fotograf) Anders Bremnes (Fotograf)
«Kokeboken, som er basert på tv-serien med samme navn, er morsom og inspirerende - her finner du oppskrifter på alt fra gratinerte snegler til guacamole. Hver oppskrift inneholder spørsmål fra Svendsen - og freidige svar fra Hellstrøm.»
Maria Tveiten Helgeby, VG
Kulinariske kamerater på tur! Den ene er veldig glad i å lage mat, den andre er veldig glad i å spise mat.
Her følger vi Truls og Eivind på en rundreise i Norge og verden. De er i Nord-Norge, på Vestlandet, i Tokyo, New York, Napoli, Mexico, Barcelona og Paris, og lærer om maten de spiser og råvarene som produseres, om favorittrestauranter og favorittkokker.
Les mer
449,- Spar: 40,-
Her følger vi Truls og Eivind på en rundreise i Norge og verden. De er i Nord-Norge, på Vestlandet, i Tokyo, New York, Napoli, Mexico, Barcelona og Paris, og lærer om maten de spiser og råvarene som produseres, om favorittrestauranter og favorittkokker. Men det handler ikke bare om jålete mat, men om de enkle, men gode rettene og råvarene, om møter med mennesker og om råd, tips og triks på veien til resultatet. Her er stolthet og lidenskap til råvarene det essensielle. Alle de gode oppskriftene på alt fra Bresse-kylling, snegler og entrecote, til sushi, pizza og hjemmelaget taco er med. Her får vi innblikk i det ekte franske, spanske, japanske, meksikanske, amerikanske og italienske kjøkken, og selvfølgelig også det norske. Vel bekomme!
Detaljer
- Forlag
- Kagge
- Innbinding
- Innbundet
- Språk
- Bokmål
- Sider
- 200
- ISBN
- 9788248920465
- Utgave
- 1. utg.
- Utgivelsesår
- 2017
- Originaltittel
- Truls á la Hellstrøm
- Format
- 27 x 22 cm
- Nr
- 8115842
- Serie
-
Truls à la Hellstrøm 1
Anmeldelser
«Kokeboken, som er basert på tv-serien med samme navn, er morsom og inspirerende - her finner du oppskrifter på alt fra gratinerte snegler til guacamole. Hver oppskrift inneholder spørsmål fra Svendsen - og freidige svar fra Hellstrøm.»
Maria Tveiten Helgeby, VG
«Det er ikkje avanserte ting i denne. Det er veldig enkelt og veldig godt. Dessutan er det ei kjekk bok å lesa i, med mange gode historier.»
Stig Juelsen, nrk.no