Vi er her for å dra et annet sted - Geoff Dyer

Vi er her for å dra et annet sted

; Bjørn Alex Herrman (Oversetter)

Serie: F° 370

«Strålande reiseessays for alle (...) Har du ikkje høyrt om Geoff Dyer, seier du? Det er du ikkje aleine om. Eg har gode nyheit­ er til deg: Då har du mange gode lesetimar i vente.»

, Vårt Land
Geoff Dyer er en av de absolutt ledende engelskspråklige essayistene, og en hvis innflytelse griper langt inn i de skjønnlitterære rekker. Han er en av flere hvis skrivevirke er med på å viske ut skillene mellom romanen og essayet. Les mer
Vår pris
318,-
Spar
31,-

Veil. pris: 349,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 318,-
Spar: 31,-

Veil. pris: 349,-  (Paperback) Fri frakt!
Leveringstid: Sendes innen 3 virkedager

Geoff Dyer er en av de absolutt ledende engelskspråklige essayistene, og en hvis innflytelse griper langt inn i de skjønnlitterære rekker. Han er en av flere hvis skrivevirke er med på å viske ut skillene mellom romanen og essayet. Helt siden debuten i 1987 har Dyer gått fram og tilbake mellom sjangrene, eller man kunne også sagt: stått stille midt i mellom dem. Som essayist er Dyer vanskelig å kategorisere. Man kan godt si at han skriver kritikk-essays, av litteratur, fotografi, film og musikk. Og ikke minst skriver han reiseessays. Dyers nye bok på norsk består av to slike: kultklassikeren Yoga for folk som ikke gidder å drive med det (2003) og White Sands (2016).

FAKTA
Utgitt:
Forlag: Flamme
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 355
ISBN: 9788282882194
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: White sands
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger