Gigantsalget er utvidet: inntil 80% rabatt
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

En edel affære

Året er 1875. Den unge kvinnesakskvinnen Kathryn Walsh dyttes ut av en komfortabel tilværelse da familien forviser henne fra Boston til et avsides fjellområde i California. Møtet med gruvebyen Calvada blir en kraftig kulturkollisjon for den dannede New England-jenta. Les mer

181,-

199,- Spar: 18,-

Innbundet
Sendes innen 1 virkedag
Året er 1875. Den unge kvinnesakskvinnen Kathryn Walsh dyttes ut av en komfortabel tilværelse da familien forviser henne fra Boston til et avsides fjellområde i California. Møtet med gruvebyen Calvada blir en kraftig kulturkollisjon for den dannede New England-jenta. Her leveres det saftige replikker, følelsesladde sammenstøt, sosial indignasjon og romantiske tildragelser på løpende bånd.
Kathryn står i søle til langt opp på skjørtekanten, hun har ingen mulighet for retrett og blir simpelthen nødt til å tråkke ned i mannfolkstøvler og gå de barske omgivelsene uredd i møte. I køen av uforutsette utfordringer står en nedlagt lokalavis, en tilsynelatende verdiløs gruve, et bordell og salooner . og ikke minst mektige menn. Blant disse vekker hun interessen til en gruveeier og en tidligere unionssoldat som begge gir klart uttrykk for at de ikke vil la ei byfrøken vippe dem av pinnen.

Detaljer

Forlag
Lunde
Innbinding
Innbundet
Språk
Norsk Bokmål
Sider
374
ISBN
9788252005509
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
The lady's mine
Format
22 x 14 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på En edel affære:

Aya

Angela Elwell Hunt
Paperback 
199,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Lemen
99,-

Lemen

Kirsti Blom
Innbundet 
99,- 249,-

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv