Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

På en strand langt borte

Hun var ei lita jente som ble fanget av en undervannsstrøm i Det karibiske hav, og han var en tenåring fra Østkysten av USA på ferie med familien sin. Han stupte uti for å redde henne, og det skremmende øyeblikket endret livet for dem begge. Les mer

249,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Hun var ei lita jente som ble fanget av en undervannsstrøm i Det karibiske hav, og han var en tenåring fra Østkysten av USA på ferie med familien sin. Han stupte uti for å redde henne, og det skremmende øyeblikket endret livet for dem begge.
Ti år senere er Jack Ryder en dristig og uredd hemmelig agent for FBI, og Eliza Lawrence bor fremdeles på den vakre øya. Hun er en urørt prinsesse i et kongerike bygd på mørke og ondskap, og nå er hun i ferd med å tvinges inn i et ekteskap med en farlig narkobaron, et ekteskap faren hennes har arrangert.
Når Jack og Eliza møtes denne gangen, oppstår det en kontakt ingen av dem kan forklare. Livet står på spill for dem begge, og nok en gang er innsatsen skyhøy. Klarer de å samarbeide på et komplisert og farlig oppdrag, late som om de er hodestups forelsket - uten å falle for hverandre?
Noen ganger kan det skje mirakler, ikke bare én gang, men to - på en strand langt borte.

Detaljer

Forlag
Hermon
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
283
ISBN
9788230215999
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
When we were young
Format
23 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på På en strand langt borte:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv