Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Steinmuren

Anna er klar for å starte et nytt kapittel i livet som turguide i Lancaster County, det idylliske området der bestemoren en gang hadde tilbrakt en sommer som ung. Anna skulle ønske hun kunne snakke med bestemoren om den tiden, men den eldre kvinnen lider av Alzheimer, og bortsett fra noen vage hint om en gammel steinmur, forblir det meste av den sommeren et mysterium. Les mer

199,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
Anna er klar for å starte et nytt kapittel i livet som turguide i Lancaster County, det idylliske området der bestemoren en gang hadde tilbrakt en sommer som ung. Anna skulle ønske hun kunne snakke med bestemoren om den tiden, men den eldre kvinnen lider av Alzheimer, og bortsett fra noen vage hint om en gammel steinmur, forblir det meste av den sommeren et mysterium. Heldigvis tar Martin Nolt Anna under vingene sine. Han er en ung mennonitt som også arbeider som turguide. Han får ansvaret for opplæringen hennes og viser henne de mange lokale severdighetene, deriblant Peaceful Meadows Horse Retreat, som driver med rideterapi for barn med spesielle behov. Anna blir så inspirert av visjonen deres at hun melder seg som frivillig hjelper på hestesenteret. Raskt oppstår det et vennskap mellom henne og Gabe Allgyer, den unge amish enkemannen som driver stedet.

Etter hvert som Anna kommer nærmere både Martin og Gabe, oppdager hun at hun står overfor et vanskelig valg - et som potensielt kan komme i konflikt med foreldrenes forventninger til henne. Vil Anna finne ekte kjærlighet og oppdage sannheten om bestemorens fortid i Lancaster County? Eller vil hun ende opp med et knust hjerte?

En frittstående amish-inspirert roman av bestselgende forfatter, Beverly Lewis!

Detaljer

Forlag
Hermon
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
350
ISBN
9788230216156
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2022
Originaltittel
The stone wall
Format
23 x 15 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Steinmuren:

Se flere

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv