Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Tasmin

kvinnen fra Kana i Galilea

«Veien til Jerusalem» er en serie som handler om ekte kvinner som møtte Jesus. Bibelen forteller ikke så mye om menneskene i Frelserens nærhet, men med inngående studier i både historie og teologi, maler Angela Hunt et fantastisk spennende og interessant bilde med historisk troverdige romanskikkelser. Les mer

199,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
«Veien til Jerusalem» er en serie som handler om ekte kvinner som møtte Jesus. Bibelen forteller ikke så mye om menneskene i Frelserens nærhet, men med inngående studier i både historie og teologi, maler Angela Hunt et fantastisk spennende og interessant bilde med historisk troverdige romanskikkelser. I første bok følger vi Tasmins vandring i Jesu fotspor, og hvordan denne reisen forandrer livet hennes.

Tomas og Tasmin, tvillingene som er hyret inn for å arrangere en bryllupsfest i Kana, bekymrer seg når verten går tom for vin - helt til en gjest sier til Tasmin at hun skal be tjenerne om å fylle vannkrukkene ved porten med vann fra sisternen. Motvillig går hun med på det og blir forundret når regnvannet forvandles til den beste vinen folk noen gang har smakt i Kana.

Når Tomas impulsivt bestemmer seg for å følge læreren fra Nasaret, begynner han og Tasmin å krangle - siden tvillingene har vært sammen helt siden før fødselen nekter Tasmin å akseptere at hun mister ham til en juksemaker og oppvigler. Med hjelp fra Judas, en av brødrene til Yeshua fra Nasaret, bestemmer hun seg for å dra etter nasareerens gruppe. Hun er fast bestemt på å gjøre det som skal til for å reparere det ødelagte forholdet til broren og bringe ham hjem igjen.

I Det gamle og Det nye testamentet finner vi fullt av historier om modige menn, men bemerkelsesverdig få tapre kvinner. Det er ikke så overraskende, for de inspirerte forfatterne kunne ikke gjenfortelle historiene til hver eneste mann, kvinne og barn som møtte Gud.

Men selv om det bare er skrevet ned noen få historier om kvinner, er de likevel verdt å grunne på. I denne serien får vi beretninger om ekte kvinner som møtte Jesus, som var en del av familien Hans eller som levde tett på mennene som fulgte Ham.

Detaljer

Forlag
Hermon
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
335
ISBN
9788230216149
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2021
Originaltittel
Daugher of Cana
Format
23 x 15 cm
Serie
Veien til Jerusalem 1

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Tasmin:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv