Vågestykke - Lynette Eason

Vågestykke

; Gerd Midtdal (Oversetter)

Serie: Etterspill 2

Journalist Sarah Denning tjenestegjør i de amerikanske styrkene i Afghanistan når konvoien hennes angripes og hun tas til gissel. Gavin Black, tidligere militærpoliti, blir umiddelbart innkalt av enhetskommandøren - Sarahs respektinngytende far - som ber ham planlegge en svært risikofylt redningsoperasjon. Les mer
Vår pris
136,-
Spar
13,-

Veil. pris: 149,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Paperback
Legg i
Paperback
Legg i
Vår pris: 136,-
Spar: 13,-

Veil. pris: 149,-  (Paperback)
Leveringstid: Sendes innen 1 virkedag

Journalist Sarah Denning tjenestegjør i de amerikanske styrkene i Afghanistan når konvoien hennes angripes og hun tas til gissel. Gavin Black, tidligere militærpoliti, blir umiddelbart innkalt av enhetskommandøren - Sarahs respektinngytende far - som ber ham planlegge en svært risikofylt redningsoperasjon. Gavin samtykker motvillig.

Vel hjemme i USA oppdager Sarah at faren har dimittert henne fra hæren, og lover dyrt og hellig at hun skal vende tilbake. Inntil hun får høre at broren har tatt sitt eget liv. Ute av stand til å tro at han kan ha gjort noe slikt, setter hun egne planer på vent og trekker Gavin med seg i jakten på sannheten. Det de oppdager, kan vise seg å være den største saken Sarah noen gang har dekket - hvis hun overlever lenge nok til å kunne skrive om den.

Vågestykke er andre bok i spenningsserien Etterspill. En enkeltstående oppfølger som er garantert vanskelig å legge fra seg.
FAKTA
Utgitt:
Forlag: Lunde
Innbinding: Paperback
Språk: Norsk Bokmål
Sider: 277
ISBN: 9788252005400
Utgave: 1. utg.
Orig.tittel: Collateral damage
Format: 21 x 13 cm
KATEGORIER:

Bla i alle kategorier

SERIE:
VURDERING
Gi vurdering
Les vurderinger