Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Profetisk verdenshistorie

endetidstegn i lys av Daniels bok

VÅR TIDS PROFETISKE ENDETIDSTEGN I LYS AV DANIELS BOK
Det som gjør Bibelen unik fremfor alle andre «religionsbøker», er at den er en profetisk bok. Hovedpersonens liv blir behørig presentert gjennom alle de 39 bøkene i GT (TANAK) før Han har kommet til jorden. Les mer

299,-
Paperback
Sendes innen 3 virkedager
VÅR TIDS PROFETISKE ENDETIDSTEGN I LYS AV DANIELS BOK
Det som gjør Bibelen unik fremfor alle andre «religionsbøker», er at den er en profetisk bok. Hovedpersonens liv blir behørig presentert gjennom alle de 39 bøkene i GT (TANAK) før Han har kommet til jorden. På samme måte er Israels historie forutsagt med mange detaljer gjennom profetier. Bibelen er altså profetisk verdenshistorie, det vil si; den forteller om verdens historie før den har skjedd. I Daniels bok gir Gud oss en oversikt over verdenshistorien, helt fra Babels kong Nebudkadnesars dager, like til Jesu komme, når Guds rike skal opprettes her på jorden.

Vi lever nå i det som i Bibelen kalles for «endens tid». Det som var umulig å forstå for Daniel, fordi begivenhetene tilhørte framtiden, er mulig å forstå for oss fordi de fleste av disse begivenheter nå ligger bak oss. Dessuten ser vi i dag omrisset av det verdensbildet som ifølge Daniels profetier skulle prege endens tid; riket som skal ha makten over jorden like før Jesus kommer for å opprette sitt rike her på jorden. Daniels bok er derfor høyaktuelt lesestoff.

Detaljer

Forlag
Hermon
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
583
ISBN
9788230215289
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2019
Originaltittel
Profetisk verdenshistorie
Format
23 x 15 cm
Serie
Profetisk verdenshistorie

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Profetisk verdenshistorie:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv