Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Barneloven

En gripende roman fra lan McEwan, en av Vestens fremste, nålevende forfattere.
Fionas yrkesmessige suksess er en av årsakene til at forholdet mellom henne og mannen, Jack, er turbulent. Samtidig bærer hun på en sorg over barna hun aldri fikk. Les mer

229,-
Sendes innen 1 virkedag
En gripende roman fra lan McEwan, en av Vestens fremste, nålevende forfattere.
Fionas yrkesmessige suksess er en av årsakene til at forholdet mellom henne og mannen, Jack, er turbulent. Samtidig bærer hun på en sorg over barna hun aldri fikk. I desperasjon ber Jack henne om å vurdere åpent ekteskap, og etter en heftig krangel flytter han ut. Bruddet skaper et tomrom i henne: Er det kjærlighet hun har mistet, eller er det en moderne form for ære? Er det ikke forakt eller utfrysning hun egentlig frykter?

På flukt fra disse spørsmålene graver hun seg ned i jobben. Hun fatter spesielt interesse for en svært kompleks sak der en 17-årig gutts liv står i fare da foreldrene nekter ham å motta blodoverføring. Familien som er medlemmer av Jehovas vitner, har vansker med å akseptere denne livreddende behandlingen fordi den strider mot deres tro. Utfallet av saken blir skjebnesvanger, både for gutten og for Fiona. I kulissene står Jack og et havarert kjærlighetsliv. Jaget etter å løse saken - og ikke minst redde ekteskapet - setter Fiona på en nervepirrende prøve som holder leserne fengslet helt til siste side.

«Skarpt kammerspill fra Ian McEwan.» Anne Cathrine Straume, NRK

«Gripende.» Mail on Sunday

«Mesterlig.»The Observer

«Et modig og utrolig spennende emne.» Independent on Sunday

«Fascinerende komplekst og utrolig hjerteskjærende.» The Times

Medlemsvurdering:
Denne historien er basert på faktiske hendelser fra retten og belyser flere alvorlige temaer. Hva gjør leger når foreldrene til en dødssyk ungdom avviser livreddende behandling grunnet tro? Hva gjør dommeren som skal avgi dom i saken, redde livet til gutten og gå i mot foreldrenes ønsker? Bokens slutt har en finurlig tvist. Anbefales så absolutt.

Edna

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Gyldendal
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
218
ISBN
9788205492363
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2016
Originaltittel
The children act
Format
19 x 12 cm
Nr
8115567
Serie
Gyldendal pocket

Kunders vurdering

E
Edna – 21.03.2018

– Denne historien er basert på faktiske hendelser fra retten og belyser flere alvorlige temaer. Hva gjør leger når foreldrene til en dødssyk ungdom avviser livreddende behandling grunnet tro? Hva gjør dommeren som skal avgi dom i saken, redde livet til gutten og gå i mot foreldrenes ønsker? Bokens slutt har en finurlig tvist. Anbefales så absolutt.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Barneloven:

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Juleroser
Ny!

Juleroser

Herborg Kråkevik
Innbundet 
200,- 229,-
 
Skogen
Ny!

Skogen

Anne Sverdrup-Thygeson
Innbundet 
375,- 429,-
Stormen
Ny!

Stormen

Ivo de Figueiredo
Innbundet 
419,- 479,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv