Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Bestselgere Registrer deg

Hinduismen

Boka gir ei historisk innføring i hinduismens mangfold av uttrykksformer. Den ser på teksttradisjoner, vishnuismen, shivaismen, yogatradisjoner, ritualer og utfordringer hinduismen møter i den moderne verden. Les mer

318,-

349,- Spar: 31,-

Paperback
Sendes innen 1 virkedag
Boka gir ei historisk innføring i hinduismens mangfold av uttrykksformer. Den ser på teksttradisjoner, vishnuismen, shivaismen, yogatradisjoner, ritualer og utfordringer hinduismen møter i den moderne verden. Har ordforklaringer, litteraturliste og register.

Medlemsvurdering:
Hinduismen er mangfoldig og har mange aspekter som vi kanskje ikke tenker på når vi hører ordet "Hindu" eller "Hinduismen". Jacobsen skriver på en måte som er lett å forstå, selv om han går dypt inn på ulike ting som gudsbegrepet i hinduismen, de religiøse praksisene, tidsbegrepet og andre viktige sider ved denne religionen som trenger å belyses for å få et mer nyansert bilde av en religion som ofte blir betegnet som en "EN religion, men med mange guder". Sammen med illustrasjonene og fine beskrivelser av de viktigste gudene og ritualene/festivalene, er denne boken en ypperlig introduksjon til hinduismen og hvor mangefassetert den egentlig er.

Jokerman

Se alle vurderinger

Detaljer

Forlag
Pax
Innbinding
Paperback
Språk
Norsk Bokmål
Sider
304
ISBN
9788253033273
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Format
22 x 16 cm
Serie
Pax verdensreligionene

Kunders vurdering

J
Jokerman – 06.12.2005

– Hinduismen er mangfoldig og har mange aspekter som vi kanskje ikke tenker på når vi hører ordet "Hindu" eller "Hinduismen". Jacobsen skriver på en måte som er lett å forstå, selv om han går dypt inn på ulike ting som gudsbegrepet i hinduismen, de religiøse praksisene, tidsbegrepet og andre viktige sider ved denne religionen som trenger å belyses for å få et mer nyansert bilde av en religion som ofte blir betegnet som en "EN religion, men med mange guder". Sammen med illustrasjonene og fine beskrivelser av de viktigste gudene og ritualene/festivalene, er denne boken en ypperlig introduksjon til hinduismen og hvor mangefassetert den egentlig er.

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hinduismen:

Gud

Richard Dawkins
Paperback 
154,- 169,-

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Palestina
Ny!

Palestina

Odd Karsten Tveit
Innbundet 
393,- 449,-
 
Lise
Ny!

Lise

Lise Finckenhagen
Innbundet 
349,- 399,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv