Knallhelg: -25 % med kode BADE25
Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Hva er buddhisme

Dette er en velskrevet introduksjon til buddhismen der både det historiske og det nåtidige får plass, sammen med geografiske, politiske og kulturelle perspektiver. Torkel Brekke går også tett på mytene om buddhismen og forklarer hvordan visse forestillinger om denne verdensreligionen har festet seg i Vesten og i Norge. Les mer

299,-
Sendes innen 1 virkedag
Dette er en velskrevet introduksjon til buddhismen der både det historiske og det nåtidige får plass, sammen med geografiske, politiske og kulturelle perspektiver. Torkel Brekke går også tett på mytene om buddhismen og forklarer hvordan visse forestillinger om denne verdensreligionen har festet seg i Vesten og i Norge. Her får leseren mer kunnskap om for eksempel buddhistiske munker og nonner, tantrisme, zen, meditasjon, mindfulness og buddhistisk politikk.

«hva er BUDDHISME» forklarer de ulike buddhistiske tradisjonene og retningene og redegjør for de viktigste grunnpilarene i den buddhistiske læren. Brekke forteller om Buddhas liv, han viser også hvilke store endringer som har skjedd i buddhismen og hvordan mangfoldet preger dagens situasjon.

«Blir det enklere å forstå sammenhengene etter å ha lest Torkel Brekkes innføring i buddhisme? Det korte svaret er: Ja, og vel så det!»
Ragnhild Fjellro, Forskerforum.

Detaljer

Forlag
Universitetsforlaget
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål
Sider
159
ISBN
9788215022420
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2014
Originaltittel
Hva er buddhisme
Format
18 x 11 cm
Serie
Hva er 50

Les utdrag

Utdraget er hentet fra e-bok-utgaven. Åpne utdrag her

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Hva er buddhisme:

Gud

Richard Dawkins
E-bok 
78,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv