Min side Kundeservice Gavekort – en perfekt gave Registrer deg

Med hjertet på flere steder

om barn, misjon og flerkulturell oppvekst

Mange barn vokser i dag opp i mer enn ett land og én kultur. De får kjenne på kroppen hva det vil si å ha hjertet på flere steder. Denne boka handler om en slik følelse av hjemløshet. Barn av misjonærer har på mange måter vært flerkulturelle pionerer i Norge. Les mer

599,-
Paperback
Sendes innen 3 - 10 dager
Mange barn vokser i dag opp i mer enn ett land og én kultur. De får kjenne på kroppen hva det vil si å ha hjertet på flere steder. Denne boka handler om en slik følelse av hjemløshet. Barn av misjonærer har på mange måter vært flerkulturelle pionerer i Norge. De har opplevd rikdommen ved å vokse opp i en annen kultur og har samtidig følt på atskillelsens smerte. De har levd med motstridende følelser av tilhørighet og avstand.
Gjennom bidrag fra forfattere med variert faglig bakgrunn belyses i denne boka flerkulturell oppvekst i et dobbelt perspektiv. Først gjennom problemstillinger knyttet til misjonærbarns oppvekst ved Det Norske Misjonsselskaps skoler. Deretter gjennom et allment fokus på barnas plass i historieskrivingen og deres reaksjoner på atskillelse og flerkulturell oppvekst.

Detaljer

Forlag
Tapir akademisk forlag
Innbinding
Paperback
Språk
Bokmål Engelsk Flerspråklig Nynorsk
Sider
393
ISBN
9788251925587
Utgave
1. utg.
Utgivelsesår
2010
Originaltittel
Med hjertet på flere steder
Format
24 x 17 cm

Kunders vurdering

Oppdag mer

Bøker som ligner på Med hjertet på flere steder:

Gud

Richard Dawkins
E-bok 
78,-
 

Se flere

De som kjøpte denne kjøpte også:

Blå

Maja Lunde
Paperback 
229,-
 

Logg inn

Ikke medlem ennå? Registrer deg her

Glemt medlemsnummer/passord?

Handlekurv